Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elmondanátok a házastársato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a házastársatoknak, ha megtetszik egy harmadik fél szexuálisan, és nem tudtok szabadulni a gondolattól?

Figyelt kérdés
Meg lehet ezt beszélni a házastársunkkal?
2020. jan. 2. 08:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

19: Az érdekes... nekem még nem volt példa rá, hogy elmúlt volna.

Van, akihez 40 év vonzódom szexuálisan anélkül, hogy láttam volna azóta, vagy tudnám, hogy él.

2020. jan. 2. 11:27
 22/30 A kérdező kommentje:

Utolsó, és hogy bírod?

Legalább te nem látod minden nap:(

2020. jan. 2. 11:31
 23/30 anonim ***** válasza:
10%
Menjél oda, aztán szo-pd le! Ilyen egy hü-lye pi-csát bas-szus... :DDDD
2020. jan. 2. 13:07
 24/30 A kérdező kommentje:
Persze, ti pasik egyből félrelépnétek mi? Nem akarnátok megoldani.
2020. jan. 2. 13:18
 25/30 anonim ***** válasza:
74%

6-os vagyok

az nem zavar ha elmondja nekem ...

én simán elmondom a páromnak ha ez öt nem zavarja

ha igen akkor nem mondom el

2020. jan. 2. 16:01
 26/30 anonim ***** válasza:

Mit oldanál meg? Elmondod neki, hogy bejön egy másik srác teste, aztán úgy gondolod, hogy a párod megpróbál majd változtatni magán amint egy konkurensel találkozol?

Azért kíváncsi lennék, te hogy nézel ki. Van ám itt beképzeltség emberek! :D

2020. jan. 2. 18:55
 27/30 anonim ***** válasza:
Te nem vagy 100as.
2020. jan. 2. 18:56
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezt nem kell elmondani.
2020. jan. 3. 21:25
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnàm hogy ez valaha megtörténik, sose tetszett meg màs a kapcsolatunk eddigi 10 éve alatt, mivel szeretem a hàzastàrsam és csak hozzà vonzódom. A tovàbbiakban sem hiszem hogy ez vàltozna. Ha netàn mégis vonzónak tartok majd valakit, az annyira jelentéktelen a szerelmemhez képest, szót se érdemel. Feleslegesen nem generàlok feszültséget. Nekem se esne jól, ha azt mondogatnà ez milyen jól néz ki, az milyen szexi stb. Semmi szükség ilyenekre.
2020. júl. 22. 16:11
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Elofordult, nem is egyszer, raadasul az egyikbe meg a parommal valo ismerkedes elott belehullottam, 6 ev kellett mire elmult, kozben nem talalkoztunk, csak irogatott, semmi olyat amit ha a parom meglatott vna a 6 ev alatt, gond lett volna.

A masik kollega volt, igyekeztem nem fantazialni rola es nem csetelni vele munkan kivul masrol, ugymond nem szitani a tuzet. Vegig kiegyensulyozott erzelmi es szexualis parkapcsolatom volt, szerintem mindenki talalkozik elete soran olyannal aki szellemileg v fizikailag megmozgatja, nem fogom a parommal megosztani mert semmi jelentosege es mint az abra is mutatja, ha csak ra koncentralok, elmulik.

Oszinten szolva csak mergezne a kapcsolatunkat ha egyszer este miutan lefektettuk a gyerekeket, kozolne h 2honapja a kolleganojerol fantazial. Szerintem ha igy is van, megtartja maganak. Ugyanigy nem toljuk egymas arcaba ha valaki megprobal kikezdeni velunk.

2020. júl. 28. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!