Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elmondanátok a házastársato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a házastársatoknak, ha megtetszik egy harmadik fél szexuálisan, és nem tudtok szabadulni a gondolattól?

Figyelt kérdés
Meg lehet ezt beszélni a házastársunkkal?
2020. jan. 2. 08:49
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
és ez nem könnyít a helyzetemen
2020. jan. 2. 09:48
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

és akkor mi van? Mi van, ha nem tetszel neki? Vagy elkönyveled magadnak mert tetszik a tiéd lehet? Egy szupermodel nekem is bejön szexuálisan. Most mit változtat ez? Max róla fantáziálok szex közben, vagy kiverem rá amikor az asszony nincs itthon.

Mit érsz el vele ha közlöd? Egyértelműnek tartja a barátod is, hogy nem ő a mr szikla nőbálvány madafaka... johny bravo..

2020. jan. 2. 09:52
 13/30 anonim ***** válasza:
34%
Már nincs messze a megcsalás. A nők ilyenkor már beleélik magukat és minden gondolatuk a másik pasi lesz. Előbb utóbb le is fekszenek vele. Ha van rá lehetőség és a kiszemelt férfi vevő rá. Meg lehet próbálni megbeszélni, mert szerintem az ilyesmit a szexuális kielégületlenség szüli, de nem hinném hogy a másik jónéven venné. Gondolom maszturbálni is szoktál rá, mert ilyenkor a pïna már átveszi az irányítást. Ilyen az emberi test, nem baj.
2020. jan. 2. 09:52
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
tini kategória kérdés
2020. jan. 2. 09:53
 15/30 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen természetes dolog ha megtetszik más is. Emberek vagyunk. Amondó vagyok hogy ne mondd el a párodnak mert egyrészt felesleges, ezen ő úgy nem tud segíteni, ez a te dolgod amit magadnak kell lerendezni, másrészt rontod az önbizalmát, azt fogja hinni ő nem elég jó, féltékeny lesz még ha eddig nem is volt az és az egész kapcsolatra rányomja a bélyegét.

Ezt neked kell megoldani magadban. Gondolj bele milyen lenne ha elveszítenéd egy ilyan marhaság miatt a párod. Gondolj bele milyen lenne ha nem lenne ott veled stb.

El fog múlni!

2020. jan. 2. 10:21
 16/30 A kérdező kommentje:

15-ös, köszönöm a válaszod :(

Tudom, hogy el fog múlni, de mikor. Három hónapja tart :( Nem keresem a harmadik fél társaságát, de mindig belebotlok, sajnos nem tudom elkerülni 100%-osan.

2020. jan. 2. 10:30
 17/30 anonim ***** válasza:
36%
Nem fog elmúlni olyan egyszerűen.
2020. jan. 2. 10:33
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt megtetszik szexuálisan, már hónapok óta felfigyelek rá, és beszélek róla, tehát a társamnak előbb tűnik fel, hogy érdekel az illető, mint nekem.
2020. jan. 2. 11:17
 19/30 A kérdező kommentje:
17-es tudom, baromi nehéz, de tudom jól, hogy ez múlandó.
2020. jan. 2. 11:22
 20/30 anonim ***** válasza:
88%

Azt, hogy szexuálisan vonzódom valaki irányába, semmi de semmi szín alatt nem mondanám el a házastársamnak. Innen már csak negyed lépés lenne ahhoz, hogy örökre egészségtelenül féltékenykedjen, megalapozva ezzel a válás lehetőségét is. Hacsak nem akarsz válni, nehogy elmondd!

Egészen mást válaszoltam volna, ha azt kérdezed, hogy a tévében (utcán?) stb. megállapítod valakiről és ezt közlöd is, hogy milyen jóképű mácsó (milyen csini csaj stb). Ám, ez még messziről sem szexuális vonzódás.

Hogyha nem akarsz válni (és nem akarsz), akkor ne foglalkozz a gondolattal, különben ellenőrizhetetlenek lesznek az érzelmeid és megtalálod a férjedben azt a hibát, miatt és amiért kell túladnod rajta.

Ffi.

2020. jan. 2. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!