Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fenntartani egy sok éves házasságban a tüzet?
Sehogy.
Főleg ha egyikük teljesen jégcsappá válik.
Csak a fentieket tudom ismételni. Tehát ehhez mindkét félre szükség van.
És dolgozni kell érte, hinni benne.
Az közösen szerzett új élmények a legjobbak 🙂
Ja, dolgozni. Jött a gyerek, jött a frigiditás. A feleségem 7 év óta jégcsap, itt már semmi sem segít, mindent próbáltam már. Se romantika, se elvonulás, se wellness, se tengerpart. 7 év óta bárhol is voltunk nyaralni, sehol sem volt szex, mindenhol elutasított, igazából komoly indok nélkül. A hétköznapokban nála ki van zárva a szex, maximum 1-2 havonta egy erőltetett valami. Én sem jutok el a csúcsra, mert marhára frusztráló. Félúton abbahagyjuk, mert érezzük a nagy semmit, ő felöltözik, otthagy és átmegy a gyerek mellé aludni. Ja, 7 év óta ott alszik.
Diplomás, kulturált, jó beosztásban dolgozó figyelmes ember vagyok. Valaki mondja már el, hogy van az, hogy rengeteg nő a bunkókért rajong, és mindent megtesz, csak nehogy otthagyja őt az a munkanélküli alkoholista. Én mindent biztosítok a család számára, mint anyagilag, mint érzelmileg, és a kuka mellé vagyok állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!