Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, h ha nem változik én lépek?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok hanyagolva, csak a munkának el.Ha haza ér is későn semmi -beszélgetés, vagy bár filmet jönne nézni velem.Egyedul a nappaliba addig facebookozik meg videózik ameddig álmos nem lesz.Addig én a gyerekkel vagyok, altatok stb.Mar jeleztem felé többször, h ez nem élet.Unom , h nem veszi ki semmiből a részét mert ő sokat dolgozik, utána meg azt de ,h bár foglalkozna velem.De meg ő van megsértődbe, h nincs kedvem reggel a szexhez, mivel a gyerek már ébren van, és kb keltem 3 hozzá. Neki annyi a dolga fel kel el készül, és megy.Minden ami otthoni dolog csak az enyém, gyerekkel együtt.Mar nem tudom mit kezdjek vele, elmondtam többször mi a baj, változás semmi .2019. okt. 26. 08:44
11/16 anonim válasza:
Egy alapjában gyenge kapcsolatot még jobban tönkretesz a gyerek.
Nem kellene mindenkinek szaporodni.
12/16 anonim válasza:
Engem az még jobban zavarna, ha 19 hónap alatt a gyerekével se csinál semmit. Az ilyennek minek család? Munka mellett is lehetne egy-egy hétvégéje, amikor ti vagytok a középpontban.
Otthagynám a helyedben.
13/16 anonim válasza:
Azèrt nem èrti, meg nem foglalkozik vele, mert nem lèpsz. :) Ilyen egyszerű. Tipikusan amelyik kutya ugat, az nem harap esete.
Ha már beszèltèl vele erről, ès nincs változás, ideje lèpni.
14/16 anonim válasza:
De mit foglalkozzon veled ? Tudod milyen unalmas lehet veled beszélni ? Semmilyen infó nem ér ha beszélsz se mondasz semmit.
Örülj ha lefekszik veled.
15/16 anonim válasza:
Úristen,itt néhányan nem kicsit nyílvánulnak meg bunkón... Én értem hogy mi a gondod. Ha feleslegesen mondod neki,akkor neked kell lépni,ez már jobb nem lesz ha nem tér észhez. Valaki írta hogy lépj le egy kicsit,lépj le azzal hogy egy kis időt szeretnél amit áldoz rátok,ha ettől nem kapcsol akkor hagyd a fenébe. Szerintem érti ő a problémát csak nem érzi át és nem érdekli,neki a munkaidő lejár,neked meg kb soha. Te ebbe fogsz belefásulni, boldogtalan és megkeseredett leszel. Megéri ez neked hosszútávon? Sosem tanácsoltam senkinek hogy hagyja el a párját,mindent meg lehet javítani,de csak akkor ha mindkét fél nyitott erre. Jelenleg ez nálatok nem áll fent.
16/16 anonim válasza:
Nem szeret téged, sem ezt az életet. Ilyen egyszerű. Valószínű nem akarta a gyereket se. Aki akarja, nem így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!