Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldódhatnak azok a problémák amelyet újra és újra átbeszélünk, mégsem változik?
Bocsi, de ezt kicsit te is elrontottad szerintem, azzal, hogy az elején teljes mértékben kiszolgáltad, és persze így ezt most is elvárná.
Ne legyél senkinek a 2. anyukája, kicsit nehéz lesz ezt visszafordítani, de talán még sikerülhet, ha leülsz vele beszélni és ezt így elmondod neki, ahogy ide leírtad nekünk.
Ő miért nem segít be a házimunkába? Miért kell tálcán meg ágyba bevinni a kaját? Mármint ez nagyon kedves gesztus, ha nem várja el és mondjuk néha ő is kedveskedik neked hasonlóan..
Elhiszem, hogy otthon vagy, de nem egyszerű azért mindent jól csinálni, ezt ő is beláthatja.
Beszélj vele, hátha kicsit belegondol a te helyzetedbe.
A gyerkőccel mennyit foglalkozik?
25N
Jól értem? Van egy tisztaságmániás ember, aki elvárja a rendet ahelyett, hogy megteremtené. Ezt nem tisztaságmániának hívják, hanem suttyóságnak. Ha olyan pedáns lenne, nem rád várna.
Nyilván nem voltál felkészülve az anyaságra, mert gyereket azzal illik vállalni, akivel jól lehet egyttműködni. A te férjed nem ilyen.
Nem leszek népszerű ezzel, de simán el tudom hinni hogy az idegeire ment a határozatlanságod és lassúságod. Én egyetértek azzal, hogy háziasszonynak lenni ugyanolyan teljes értékű munka, mint munkahelyre járni pénzt keresni, DE ez egyben azt is jelenti, hogy valóban a te dolgod rendben tartani a lakást. És ha gyakran van rendetlenség még a 8-10 órás munkanap végén is (ahogy elismered) akkor jogosan mondja a férjed, hogy nem végzed el a dolgodat. Lehet, hogy nincs mindenben igaza, de ebben az egy dologban igen.
Nézd, lehet, hogy végleg elhidegültetek egymástól, és a férjed túl igazságtalan. Ez esetben nem tudsz mit tenni, és nehéz lesz megmenteni a házasságotokat. De az is lehet, hogy a férjednek is van igazsága, és össze kell szedned magadat. A határozatlanság, pepecselés, merengés, lassúság nem jó dolgok, és bár 21 évesen még nincs sok tapasztalatod, de ez garantáltan probléma lesz az életed más területein is, nem csak a házasságodban. A férjedtől függetlenül is kezdened kell ezzel valamit, és a stresszeléstől sajnos csak rosszabb lesz.
A döntésképtelenségtől szenvedő embereknek fontos fejben tartania, hogy kis dolgok esetében általában MINDEGY, hogy a fejedben felmerülő lehetőségek közül mit választasz, csak csináld, és ne akadj meg állandóan.
már bocsi de az hogy "jobb napjain kicsit játszik a gyerekkel", az nem túl nagy törődés.. nekem úgy tűnik, megszokta a férjed, hogy elkényeztetted, és most háziszolgának néz, lekezelően bánik veled, kb. mint egy alárendelttel, egy gyerekkel, valószínűleg, mert úgy is viselkedsz. nem kell ennyire kiszolgálni és kényszeresen végezni a kötelességeidet, már a leírásodból is látszik, hogy agyon stresszeled magad, mintha világvége lenne, ha valamivel nem készülsz el időben. mégis mi a kedves férjed, egy zsarnok? méltóztasson ő is foglalkozni a közös gyereketekkel (az nem foglalkozás, hogy néha játszik vele egy kicsit) és nem elvárni mindent úgy, hogy ő nem tesz hozzá semmit. állj a sarkadra, legyél következetes, határozott. a teszetoszaság és bizonytalanság tényleg idegesíti a férfiakat... ha nem megy, játszd meg a magabiztosságot. fake it 'til you make it...
25n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!