Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, h ha nem változik én lépek?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok hanyagolva, csak a munkának el.Ha haza ér is későn semmi -beszélgetés, vagy bár filmet jönne nézni velem.Egyedul a nappaliba addig facebookozik meg videózik ameddig álmos nem lesz.Addig én a gyerekkel vagyok, altatok stb.Mar jeleztem felé többször, h ez nem élet.Unom , h nem veszi ki semmiből a részét mert ő sokat dolgozik, utána meg azt de ,h bár foglalkozna velem.De meg ő van megsértődbe, h nincs kedvem reggel a szexhez, mivel a gyerek már ébren van, és kb keltem 3 hozzá. Neki annyi a dolga fel kel el készül, és megy.Minden ami otthoni dolog csak az enyém, gyerekkel együtt.Mar nem tudom mit kezdjek vele, elmondtam többször mi a baj, változás semmi .2019. okt. 26. 08:44
1/16 anonim válasza:
Ha ennyire semmibe vesz, akkor lépni kell. Ezek szerint nem vagy olyan fontos a számára, vagy nem vesz komolyan egyáltalán. Ebben az állapotban szerintem ne számíts semmi jóra.
2/16 Noren1989 válasza:
Hát, még mindig azt mondanám, ezek után is, hogy vele kellene kommunikálnod ezt.
3/16 anonim válasza:
Mert csak mondogatod. Miért nem lépsz?
5/16 anonim válasza:
Már jelezte neki a kérdező többször is. Szóval csak szimplán lesz*rja a férje. Gondolom úgy van vele, hogy csak mondogatod a magadét, de úgyse lesz semmi.
6/16 anonim válasza:
Költözz el egy kicsit gyerekkel együtt szülőkhöz, ők legalább segíteni is fognak neked és a drága férjed elgondolkodhat, illetve szokod a helyzetet és tisztábban tudsz majd dönteni.
7/16 anonim válasza:
Ha késő estig dolgozik, miből vegye ki a részét. Gondolom hulla fáradt.
8/16 anonim válasza:
Gondolom otthon vagy a gyerekkel. Túl sok időd van gondolkodni és túlspirázod a dolgokat.
Nem olyan bonyolult, ő sokáig dolgozik, nem varhatod el hogy meg a házimunkát is végezze helyetted, legyen romantikusan szexőrült, friss és üde.
Más nő munka mellett viszi a háztartást mégse panaszkodik.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem is vártam el.19 hónap alatt egyszer sem csinált semmit.!!!! Még a gyerekkel sem.
2019. okt. 26. 09:55
10/16 A kérdező kommentje:
Ha telefonozni van energiája annyit vártam el, h velem is legyen.En nem lehetek fáradt? 0 segítséggel.?
2019. okt. 26. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!