Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok?

Figyelt kérdés

Negyvenes, családos, házas ember vagyok, nulla szexuális élettel. Azon töprengtem ma szobafestés közben, hogy másoknál is így zajlik a házasélet? Bevállalok már mindenféle házimunkát, szobafestés, szerelést, mosást, bevásárlást, csak hogy hátha összejön estére egy kis szex. Persze ez sosem jön össze, mert mindig van kifogás.

Mi lenne ha sz*rnék az egészbe bele, odaállnék a feleségem elé, és azt mondanám neki hogy: figyelj, nekem igényem van egy rendezett, normális szexuális életre. Ha nem vagy benne partner, akkor én kiszálltam, beadom a válópert, és nem érdekelnek a kifogásaid, elég volt belőle hogy totál hülyének néztél eddig!

Valahogy elegem lett az effajta szolga életből, és rájöttem hogy semmivel sem több vagy értékesebb a feleségem mint én. Ráadásul magamból csináltam bolondot, de azt hittem hogy egy nőnek jól esik az, és hálás lesz érte ha leveszek a válláról egy csomó munkát. Ezzel szemben teljesen leértékelt.

2019. szept. 27. 15:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, most olvastam a hozzászólásodat. Ez esetben, ha ő kijelentette,hogy neki nincs szüksége a szexre, mit vársz? Nem egyezik az igényetek, nem a figyelmesség hiánya miatt nincs kedve hanem egyszerűen nincs igénye rá.

Ez esetben Én Nem várnék tovább és keresnék oylat,akivel boldog lehetek.

Hany éves egyébként?

2019. szept. 27. 16:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A házasélethez a szex is hozzátartozik.Mond meg neki,hogy neked igényed van rá és ha másképp nem megy,akkor éljetek nyitott házasságot,vagy váljatok.
2019. szept. 27. 16:49
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
majd megírod mi lett a vége?
2019. szept. 27. 17:08
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
Nőként írom hogy otthagynám....Vagy tarts szeretőt!
2019. szept. 27. 17:17
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
Nekem szinte az összes 40-es ismerősöméknél ilyesmi a szitu ..
2019. szept. 27. 17:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát látod ilyen az élet. Én egy 28 éves nő vagyok, jól nézek ki mások szerint, szexelek a férjemmel, próbálok mindent megadni neki és semmit nem segit az eg egy adta világon. Nem ezen múlik. Rosszul választottál, vagy valami lelki baja van a feleségednek. Mondd el neki mit érzel, és ha nem változtat válj el...Egy élete van mindenkinek nem szabad elpazarolni.
2019. szept. 27. 17:27
 17/25 anonim ***** válasza:
20%
Kereshetsz szeretőt, mehetsz fizetős lányhoz. Élhettek nyitott házasságban. Ezért nem kellene a családot robbantanod.
2019. szept. 27. 17:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a házaságotok elején jól működött köztetek a szerelem,és most a nullára csökkent,akkor valami nagyon elromlott köztetek,csak Te nem vetted észre.Ha a házasság előtt kevés volt,akkor hiába teszel bármi szivességet.
2019. szept. 27. 18:10
 19/25 The pale emperor ***** válasza:
43%

Ahha...el van szex nélkül. Ez az évszázad poénja már ne is haragudj. Nincs el szex nélkül, anélkül van el, hogy te dugnád. Nagy a differencia. Gondolom mással megoldja.

Te meg maradj "csak" apa.

2019. szept. 27. 18:15
 20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! Saját bevallása szerint asszex, mint ez kiderült. Most már csak azért verem a fejem a falba, hogy a több millió nő közül pont én fogtam ki egy ilyet. Egy átlag nőt érdekli a szex, ott érvényesek a szabályok, de nála nem. Bárhogy nézjetek ki, bármit tehetek, bárhogy kedveskedhetek, őt nem érdekli. Azt mondta, el tudja játszani időnként, de semmi többet ne várjak tőle. Részéről ez eddig is így működött.
2019. szept. 29. 13:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!