Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok?
Negyvenes, családos, házas ember vagyok, nulla szexuális élettel. Azon töprengtem ma szobafestés közben, hogy másoknál is így zajlik a házasélet? Bevállalok már mindenféle házimunkát, szobafestés, szerelést, mosást, bevásárlást, csak hogy hátha összejön estére egy kis szex. Persze ez sosem jön össze, mert mindig van kifogás.
Mi lenne ha sz*rnék az egészbe bele, odaállnék a feleségem elé, és azt mondanám neki hogy: figyelj, nekem igényem van egy rendezett, normális szexuális életre. Ha nem vagy benne partner, akkor én kiszálltam, beadom a válópert, és nem érdekelnek a kifogásaid, elég volt belőle hogy totál hülyének néztél eddig!
Valahogy elegem lett az effajta szolga életből, és rájöttem hogy semmivel sem több vagy értékesebb a feleségem mint én. Ráadásul magamból csináltam bolondot, de azt hittem hogy egy nőnek jól esik az, és hálás lesz érte ha leveszek a válláról egy csomó munkát. Ezzel szemben teljesen leértékelt.
Utolsó vagyok, most olvastam a hozzászólásodat. Ez esetben, ha ő kijelentette,hogy neki nincs szüksége a szexre, mit vársz? Nem egyezik az igényetek, nem a figyelmesség hiánya miatt nincs kedve hanem egyszerűen nincs igénye rá.
Ez esetben Én Nem várnék tovább és keresnék oylat,akivel boldog lehetek.
Hany éves egyébként?
Ahha...el van szex nélkül. Ez az évszázad poénja már ne is haragudj. Nincs el szex nélkül, anélkül van el, hogy te dugnád. Nagy a differencia. Gondolom mással megoldja.
Te meg maradj "csak" apa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!