Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt valaki, akinek a szülei ellenzik a házasságát? N/50
A párom 8 évvel fiatalabb nálam, mindketten elváltunk, neki nincs gyereke,nem is akart sosem, nekem két nagykorú gyermekem van. Egy éve vagyunk együtt, egyetértésben, szeretetben.
A szülei mégsem fogadják el a kapcsolatunkat, mert ők egy fiatalabb nőt képzelnek el mellé, aki unokákkal ajándékozza meg őket. Én próbáltam nyitni feléjük, de egyszerűen nem kíváncsiak rám, a páromnak meg mindenféle rosszat mondanak rólam ( el fogom lopni a házát, rendetlen vagyok, megbabonáztam stb)
Most úgy döntöttünk, év végén eljegyzést tartunk, de félek a következményektől, hogy esetleg nem állnak többé szóba vele. Viszont nekem fontos , hogy házasságban éljünk, és ő boldoggá akar tenni ezzel is engem. Volt valaki már olyan helyzetben, hogy az idős szülők ennyire elleneztek egy kapcsolatot?
Az unokakérdés miatt van, az egyetlen bajuk ez, ehhez mindent kitalàlnak.
Egyke a párod?
Nekem csak kicsik a gyerekeim, de biztosan rosszul érintene, ha tudnám, hogy kihal a vérvonal és félnék attól is, hogy egy életre megbánja a gyermektelenséget..
Idősebb is vagy jóval a párodnál, eleve nem átlagos kapcsolat.
Teljesen rendben van, ha van véleményük, nem nekik kell szeretniük, hanem a párodnak.
Gondolom 60asok, abba szoktak bele, hogy a véleményét senki sem tudja megtartani magának.
Az én szüleim annak idején titokban házasodtak össze, apám szülei annyira ellenezték, hogy még a gyerekeiket (engem és a tesómat) sem akarták látni. Sosem ismertem a nagyszüleimet emiatt. Pedig állítólag kiköpött nagymamám vagyok külsőleg.
Kérdező, nem tudsz mit tenni, az a fontos, hogy így is boldogok vagytok! A párod meg úgyis tudja, ha nem hülye, hogy mit akarnak elérni a szülei ezzel, csak magukat ássák el. Sok boldogságot! :)
Most komolyan , nagymamakent azt kerded miért zavar mast hogy nem lehet nagymama ?
Nemar.
Azt csinálsz amit akarsz , de nem kell hogy barátok legyetek a párod szüleivel
#9-es, igen, ő már lehet, h nagymama, de a kedves szülők miért nem előbb terelgették a "kisfiúkat", h azok lehessenek. Egy 42 éves férfinak ugyanúgy lehetne egy lassan felnőtt gyermeke, na és persze pár év múlva ő is lehetett volna nagypapa is.
Miért az idősebb (8 évvel, az nem egy emberöltő) fél a hibás egy másik felnőtt ember döntéseiért. Ha vki 40 fölött kezdené el a gyerekgyártást, hát, mit ne mondjak elég későn kapálózik. A szülők csak szépen fogadják el azt, ami van, ne egy idegen embert hibáztassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!