Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jeleznétek ezt a pártoknak?
Lehet inkább a szexualitás témába tartozik
De vegulis ide is
A ferjem sokszor szeretne orált, de sajnos gyakran visszautasítom. Pedig szeretem csinálni, és szívesen csinálnám neki. Eddig is mondtam, hogy az egész napos nemiszervet nem fogom bekapni, majd fürdés után, vagy ha emgmossta. Ezt már meg is szokta. De sajnos fürdés után nagyon gyakran érzem, hogy nem mosta meg eléggé. Hiába mondja. Rossz ízű, és rossz a szaga... Amit nem szívesen kap be az ember.
Nincs pofám mondani neki, hogy büdös a farkad, mert nem tudom ez hogy erintené
Sokszorncelozgattam pedig hogy mossa meg rendesen.
És állítólag meg is mossa, hogy bekapjam.
Nem tudom hogyan kozolhetnem vele. Ti mit tennétek a helyemben?
Mi kb 6 hónapja voltunk együtt amikor megbeszéltük, hogy nem adok úgy orált, hogy előtte 1-1,5-2 napja nem fürdött mert magától értetődően pisi szagú és ízű a farka, ami természetes, de kellemetlen.
Ugyan ezekkel a szavakkal mondtam. Nem sértődött meg, tudomásul vette, és az óta nem kéri ha előtte hosszabb ideje nem zuhizott, vagy ha mégis akkor előtte gyorsban megmossa.
Nem értem mi akkora kunst ebben.
Ezt 1:1ben kell megmondani.
Nincs esetleg részleges szűkülete, ami nehezíti a mosást, és a fityma alatt marad valami?
Egy kapcsolatban, ha tényleg megvan köztetek a bizalom, akkor egyáltalán nem ciki normális stílusban elmondani, hogy mi zavar.
Ha nem akarod, akkor a következő közös fürdésnél "besegíthetsz" a mosakodásban. Idővel rájön, hogy ha tiszta, akkor szívesen a szádba veszed. De ha gyors eredményt vársz, nem érdemes ilyen trükkökkel játszadozni.
Remélem kérdező, te is alaposan kimosod magad előtte, mielőtt a férjed kényeztet.
Egy bepállott, menstruáció utáni, kismillió gombás fertőzéstől szenvedő pnánál nincs undorítóbb dolog....
Kedves 18as
Nem tudom milyen nővel lehettél, vagy sok eszed lehetett, ha menstruáció után akartad kényeztetni 😅😅
Képzeld el, a normál állapotban nincsen gombás fertőzés
Ha meg van, mindegy hogy megmosta e előtte a pnajat
Ugyanúgy gombás marad.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!