Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jeleznétek ezt finoman társkeresőn?
Tudom, meg leszek kövezve a kérdésemért, de ez van...
Diplomás, értelmiségi munkakörben dolgozó nő vagyok, társkeresőn ismerkedem. Rövid beszélgetés után kiderül, hogy az illetővel finoman szólva is nem vagyunk azonos kulturális szinten... hogyan lehetne ezt finoman jelezni, normálisan lezárni, úgy, hogy a legkevésbé bántsam meg a másikat?
#2, szerinted az hogy hangzik, hogy "bőcs, de túl buta és tanulatlan vagy, hogy tudjunk beszélgetni, csak szexre meg nem kellesz." Igenis bántó tud lenni a teljes őszinteség.
Az pedig őszinte, hogy nem illenek össze, akkor is, ha sablon.
Én szinte szó szerint az elsőt szoktam írni.
Viszont teljesen mindegy mit írsz,és milyen illedelmesen fogalmazol,mert ha akar bármin be fog sértődni.Ez az igazság.Jönnek a miért kérdések,hogy szerinted nem illetek össze,de szerinte igen,jaj még nem is találkoztatok,jaj nem is ismered még,honnan tudnád stb...
De remélhetőleg nem ilyen az illető.
A visszautasításnál úgy fogalmazz, hogy ne azt érezze, hogy őt utasítod vissza, hanem egyszerűen nem illetek össze. Ettől ő még egy értékes ember.
"Köszönöm az érdeklődésed, örülök, hogy megismerhettelek, de sajnos az a véleményem, hogy nem illünk egymáshoz." valami ilyesmit írnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!