Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire életképes az a kapcsolat ahol a "férfi" vagy inkább még fiú, fiatalabb 10 évvel?
Ez mennyire tud működni?
Elsődorban (saját) megtapasztalásokra vagyok kíváncsi,mennyire működőképes egy ilyen kapcsolat, kinek mi a véleménye róla. Akár privátban is szívesen olvasok történeteket... (Felállás f20 n30)
Egy sztorit tudok, ahol (egyelőre) működik a dolog, nemrég született gyerekük. De nagyon furán mutatnak, sajnos ott több is van köztük 10 évnél, ilyen anyja korabeli a nő. De abba ettől jobban nem látok bele.
Saját tapasztalat ennyivel fiatalabb sráccal nem volt, 5 év volt a legtöbb, de nekem végül az a 20 éves srác is nagyon komolytalannak tűnt összességében, úgyhogy nem volt hosszúéletű. Ebből kiindulva számomra ez 30 évesen elképzelhetetlen. De ha másnak működik, áldásom rájuk.
25N
"ezt az igét az 50-60 feletti férfiak terjesztik"
Persze, hogy ők, hiszen csak az idősebbek rendelkeznek ilyen irányú tapasztalattal.
Nekem asszem 6,5 év volt a legtöbb a javamra (nő vagyok) de nem vált be. Pont ez az időszak volt, a fiú még tanult, én már dolgoztam, nagyon máshol tartottunk az életben.
Utána volt egy ahol négy évvel voltam idősebb de már mindketten dolgoztunk, azt meg sem éreztem azt a korkülönbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!