Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány csak azért megy férjhez, hogy ne maradjon vénlány?
Figyelt kérdés
Olvasom itt a gyakorin a házassági problémákat, és szemem-szám eláll, hogy milyen házasságok vannak. Több férjnél is előkerül a "rideg" feleség problémája. Az ilyen hűvös, karrierista nők miért mennek férjhez? A párjukat csak boldogtalanná teszik. Vagy miért nem egy hozzájuk hasonló, rideg férfit keresnek? Rendre előjön ez a kérdés, már vagy húsz ilyet olvastam, ahol ugyanez a képlet: lágyszívű, érzelmes férj és minden gyöngédségre érzéketlen, hideg feleség. Nem tudom, ezeknél a nőknél mi sérült, talán az anyjuktól nem kaptak megfelelő mintát az igazán nőies viselkedésre, megnyilvánulásokra.2019. aug. 14. 13:07
11/14 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy ha majd egy korcsoportra, iskolázottságra, lakhelyre lebontott, rendes szociológiai felmérésen alapuló statisztikát látok, akkor majd megfontolom a kérdésben szereplő állítás valódiságát. Addig nem.
12/14 anonim válasza:
Többyire inkább gazdasági okból, de igen, ez is lehetséges, amit írsz
13/14 anonim válasza:
33 éves vagyok és mégse akarok minden áron férjhez menni. Az se zavar, ha örökké vénlány maradok.
14/14 anonim válasza:
dehogynem zavar h vénlány maradsz, mélyen legbelül mar téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!