Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sok lány csak azért megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány csak azért megy férjhez, hogy ne maradjon vénlány?

Figyelt kérdés
Olvasom itt a gyakorin a házassági problémákat, és szemem-szám eláll, hogy milyen házasságok vannak. Több férjnél is előkerül a "rideg" feleség problémája. Az ilyen hűvös, karrierista nők miért mennek férjhez? A párjukat csak boldogtalanná teszik. Vagy miért nem egy hozzájuk hasonló, rideg férfit keresnek? Rendre előjön ez a kérdés, már vagy húsz ilyet olvastam, ahol ugyanez a képlet: lágyszívű, érzelmes férj és minden gyöngédségre érzéketlen, hideg feleség. Nem tudom, ezeknél a nőknél mi sérült, talán az anyjuktól nem kaptak megfelelő mintát az igazán nőies viselkedésre, megnyilvánulásokra.

2019. aug. 14. 13:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Már én is kezdem ezt gondolni.....

Én pl.azért mentem férjhez mert megtaláltam azt a férfit, aki szeret és viszontszerethetem. Ha nem találtam volna rá, biztos még keresgéltem volna egy jódarabig; de azért nem mentem volnba senkihez hogy nehogy vénlányxnak nézzenek....tejóég, belegondolni is durva!

2019. aug. 14. 13:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sosem mennek férjhez csak azert hogy ne legyek egyedul.
2019. aug. 14. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"a képlet: lágyszívű, érzelmes férj és minden gyöngédségre érzéketlen, hideg feleség"

ilyenkor a kérdező a férfi?

2019. aug. 14. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Huszonéves vagyok. A korosztályomban meglepően sok lány a látszatért erőlteti az eljegyzést és a házasságot. Nincs rendben a kapcsolatuk, de a külvilágnak próbálják azt mutatni. Meg amúgy is, gyerekkori álmuk és a barátnőjük is megházasodott, szóval nekik is kell... Szerintem sokszor ilyen helyzetből esik le nekik, hogy nem egészen úgy mennek a dolgok, ahogy az elkényeztetett életükben gondolták, válni meg már problémás.
2019. aug. 14. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Megfelelő nőies viselkedés, az szép :D Én minden vagyok, csak nem "megfelelően nőies" és képzeld a férjem pont ezeket a tulajdonságokat szereti bennem. Neki nem derrogál egy egyenlő társ, aki nem azért van vele, mert szüksége van rá, hanem azért, mert szereti. Szereti bennem, hogy határozott és talpraesett vagyok, hogy megélek a jég hátán is, hogy nem vagyok kis cuki, lágyszívű, érzelmes, aranyos, bújós vagy gondoskodó (figyelmes igen, de gondoskodó nem) és azt is, hogy nem vagyok egy ősanya típus. Ő is olyan személyiség, mint én és nem, nincs két dudás egy csárdában, hanem két egyenlő fél van egy társas kapcsolatban, egyenlő igényekkel. Zsák a foltját. Nyilván nem jönnék ki egy érzelmes, tapadós emberrel, de alapból szóba se jöhetett volna a párkapcsolat, ha ilyen lenne. Nem minden férfi vágyik egy nála gyengébb társra, szóval jó lenne nem általánosítani.

Akinek semmi önismerete és úgy megy bele egy párkapcsolatba, hogy azt hiszi, majd meg fogja változtatni a másikat, az garantáltan pofára fog esni, de őszintén meg is érdemli.

Anyámra pedig az égvilágon semmiben sem hasonlítok és nem vittem tovább a családi mintáimat, szóval ennyit erről.

2019. aug. 14. 13:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.Sok nő azért megy férjhez mert azt gondolja szerelmes.Aztán eltelik pár év ,felszáll a rózsaszín köd és rájön a páros női és férfi tagja, hogy húúúú ez is idegesít a másikba, meg az is és amaz is.Az a baj, hogy sokan meg sem ismerik a párjukat, csak hozzámennek, elveszik és mire rájönnek hibáztak, már ott van egy -két gyerek.

Volt olyan férfi párom aki állandóan sírt.Én bevallom őszintén nem vagyok ,,nőies".Mindig arra törekedtem, ha baj van oldjuk meg, de ne az legyen a megoldás, hogy sírunk mint az oviban.Főleg mert a sírás semmire sem megoldás.Max lelkileg könnyebbülünk meg tőle és valóban nagyon rosszul éreztem magam abban a kapcsolatban, ahol én kellett hogy erősebb legyek és én voltam aki a férfinak mondja ,hogy aranyapám kapd már össze magad.

Pedig nem vagyok ,,hideg feleség" ezt a férjem tanúsíthatja.:D

2019. aug. 14. 13:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromból emlékszem, hogy voltak annyira maszkulin kinézetű és stílusú tanárnőink, akiknek X. Y-né volt a nevük, és néha láttuk is némelyiknek a férjét, mondjuk kiránduláson vagy színházlátogatáskor. De annyira furcsálltuk már akkor is, hogy ezek a nők egyáltalán férjhez mentek.
2019. aug. 14. 13:35
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Te meg azért panaszkodsz a rideg nőkre, mert neked semmilyen nem jutott? :(

Az értelmes válaszokra adott reagálásodból látszik, hogy csak fújod a saját alaptalan elképzelésed, és valójában egyáltalán nem érdekel a valóság.

Megvolt a napi "nagyon igazad van", ügyes vagy, jár a keksz. Most pedig dugd vissza a homokba a fejed.

2019. aug. 14. 13:56
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Igen.
2019. aug. 14. 14:05
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Sok feleség, a "kedves" férj miatt vált rideggé.

Az hogy kifelé mit mutat az csak egy dolog.

2019. aug. 14. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!