Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nejem kitalálta, hogy vesz kondi bérletet! Már előre félek, mi lesz ha elcsábítja egy izomkolosszus? Oda milyen pasik járnak?
18-as,köszönöm,hogy így ismeretlenül kielemeztél 😁😁
Járok terembe,egy naaagyon nagy terembe. És igen,lehet,hogy szemellenzővel,mert szeretem a párom és nincs szükségem más férfira. De,amikor hajnalban megyek,akkor a macsó fiúk gondolom még alszanak így csak időseket látok,meg nőket akik utána mennek dolgozni. Na bummm...
Lehet vannak olyanok,akik vadászni járnak oda vagy fotózkodni a tükörben pávázva,de én nem ezek miatt járok.Amikor edzek,akkor arra figyelek,nem nézelődök,kizárom a külvilágot és az épp "kínzott"izomcsoporta figyelek. De igen,egyszer az első alkalommal láttam 2 csajt full sminkben jöttek be ,leültek 1-1 gépre a tükörrel szemben és ment a pletyi meg a fotózkodás a tükörben. ☺
Köszönöm a válaszokat! Azért írtam, mert sok ilyet hallottam, hogy "az edzőteremben jöttünk össze" stb. Tehát valami alapja csak van, ja és ő sem toppmodell, csak szimplán vékony, izom nélkül.
Nem a barátnőm, hanem a feleségem egyébként. Én biciklizni szeretek, gyűlölöm a zárt tereket, főleg ahol izzadság szag keveredik a gumiszaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!