Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában a sportolás a kondi kódneve?
Sokszor olvasom itt, hogy egy férfi sportoljon, mert attól jól fog kinézni.
Ezzel az az egy probléma van, hogy ezt lefedi a kondi és a street workout.
A lövészet, íjászat, futás, sakk is remek sportok, de izmos nem lesz tőle az emberfia, futastol talán még nyeszelttebb is egy kicsit.
Ismerek olyan fiút, aki "csak" táncol, és olyan teste van, hogy tyűha.
Ezt az alkatot a legtöbb nő vonzónak találja, és a kanapén ülve zabáláson kívül szinte bármivel elérhető.
Elég sokféle sport létezik, nem csak a kondi és a street workout. Ahhoz meg, hogy jól nézz ki, nem csak a sport kell, hanem megfelelő életmód, étrend.
A sakk inkább agytorna egyébként...
Ismerek én olyan futót, akinek a teste "hűha" kategória, távolról sem nyeszlett, de ő rendesen oda is figyel. Több izomcsoportra is dolgozhatsz, ezt pedig többféle sporttal elérheted.
Én nőként pl. kocogok, gyalogolok, táncolok, erősítő edzésre járok, alkalmanként belefér az időmbe spinning, tornázok otthon...
Azért fontos számomra, hogy egy férfi sportoljon, mert én is aktív vagyok, tehát nem a tévé előtt döglés popcorn társaságában (és társai) jelenti számomra a szabadidős tevékenységet. Persze, olyan is van, de állandóan nem bírom, utoljára akkor tudtam sokat tévézni, amikor 1-2 havonta kellett állást keresnem, mert a cégek nem tartósan vettek fel embereket, és idegőrlő volt az az időszak, talpra kellett állni, és nem tudtam másra koncentrálni, igazából a tévé is csak háttérzaj volt, miközben küldözgettem az önéletrajzomat ide-oda. De akkor is a mozgással engedtem ki a gőzt, csak nem pénzből, mert nem telt, hanem pl. mentem mondjuk 10-15km-t egyhuzamban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!