Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A ti esküvőtökön mikor volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti esküvőtökön mikor volt a fotózás?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom, mikor illesszük be.
2019. júl. 15. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ja bocsi #2 vagyok, olyan nem volt nálunk, hogy most akkor mi külön ketten elvonulunk fotózkodni vagy ilyesmi... azt hittem, a sima csoportképekről/meg aki akar, beáll mellénk-képekről van szó.

De egy barátnőméknek volt ilyen külön kettesben pózolós-fotózásuk, ők nem is az esküvő napján csináltatták, hanem pár nappal előtte.

2019. júl. 15. 13:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Fura, hogy te magadra veszed egy múltbeli esküvőn tapasztaltakat... Senki nem mondta, hogy a tiéden éhezni fog bárki is. Egy tapasztalatomat írtam le, ti a magatokét úgy csináljátok, ahogy jólesik.
2019. júl. 15. 14:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem vettem magamra, csak reagáltam. :) Ettől én is félek, de mi nem akarjuk nagyon sok időre magukra hagyni őket. És igen, mi szeretnénk képeket kettesben is.
2019. júl. 15. 15:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor kellene keresni egy olyan időszakot, amikor az emberek elvannak. Úgy értem már nem éhesek, táncolnak és mulatnak. Illetve ne menjetek túl messzire fotózni, hanem nézzetek egy közeli helyszínt, így az utazással sem megy el az idő. Mi egy hotelben tartottuk például, aminek szép a környezete kint és bent, így mi ott oldottuk meg a fotózást is.
2019. júl. 15. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk előtte lesz, aznap reggel. Maga a szertartás csak délután 4-5 körül fog kezdődni. De a fotós a kreatív képek után is velünk marad és végig fényképezi az egész napot.
2019. júl. 15. 23:58
 16/18 anonim ***** válasza:
2019. júl. 16. 10:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Az esküvő napján is készültek képek (a két szertartás között, vacsora előtt is, csoportképek), tehát a fotós(ok) aznap is végig velünk voltak, de a fotózás az esküvő utáni héten volt, nem akartunk azzal vesződni aznap. Inkább újra smink, frizura, a ruha tisztítva.

Nem is fért volna bele, csak rohanás lett volna, így viszont laza volt és tökéletes, több helyszínen, nem volt sürgetés sem.

2019. júl. 16. 14:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Mint írtam nekünk 15-kor fotozas, 16-kor a polgári. Nem volt kapkodás. Viszont elég mondva csinált problémának/kérdésnek tartom ezt. Leírod mikor mi lesz. Egy felnőtt ember nem hiszem el, hogy nem tudja eldönteni mikor lesz a fotózás. Mi a párommal percre leszerveztük. Fotozásra el. Vissza. Nálunk bele volt kalkulá lva az is, hogy oda-vissza vonultunk. Mikor érkezünk vissza az étterembe igy. Mit, mikor, hogyan szolgálnak fel. Igaz. Ehhez volt egy vőféjünk. Ennyivel könyebb volt.

Meglepetés akkor érhetett volna ha valaki becsukja az ajtót amikor "Enyém a mennyasszony!" Felkiáltassal rohanok rohanok a parommal a karomban kifelé a függönyön keresztűl😂😂😂

2019. júl. 17. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!