Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti esküvőtökön mikor volt a fotózás?
Ja bocsi #2 vagyok, olyan nem volt nálunk, hogy most akkor mi külön ketten elvonulunk fotózkodni vagy ilyesmi... azt hittem, a sima csoportképekről/meg aki akar, beáll mellénk-képekről van szó.
De egy barátnőméknek volt ilyen külön kettesben pózolós-fotózásuk, ők nem is az esküvő napján csináltatták, hanem pár nappal előtte.
Az esküvő napján is készültek képek (a két szertartás között, vacsora előtt is, csoportképek), tehát a fotós(ok) aznap is végig velünk voltak, de a fotózás az esküvő utáni héten volt, nem akartunk azzal vesződni aznap. Inkább újra smink, frizura, a ruha tisztítva.
Nem is fért volna bele, csak rohanás lett volna, így viszont laza volt és tökéletes, több helyszínen, nem volt sürgetés sem.
Mint írtam nekünk 15-kor fotozas, 16-kor a polgári. Nem volt kapkodás. Viszont elég mondva csinált problémának/kérdésnek tartom ezt. Leírod mikor mi lesz. Egy felnőtt ember nem hiszem el, hogy nem tudja eldönteni mikor lesz a fotózás. Mi a párommal percre leszerveztük. Fotozásra el. Vissza. Nálunk bele volt kalkulá lva az is, hogy oda-vissza vonultunk. Mikor érkezünk vissza az étterembe igy. Mit, mikor, hogyan szolgálnak fel. Igaz. Ehhez volt egy vőféjünk. Ennyivel könyebb volt.
Meglepetés akkor érhetett volna ha valaki becsukja az ajtót amikor "Enyém a mennyasszony!" Felkiáltassal rohanok rohanok a parommal a karomban kifelé a függönyön keresztűl😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!