Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltak olyan emberek, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltak olyan emberek, akik végleg megsértődtek azon, hogy az esküvőtökön nem úgy vannak a dolgok, ahogy ők akarják? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Nálunk még csak kezdeti fázisban van a sértődés, de lehet eldurvulnak a dolgok. Sosem látott rokonok akarják most játszani a jó rokont, apa a jó apát, stb.
2019. febr. 28. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Volt ilyen igen, anyósom össze írt magának kb 50 plusz vendéget (húsz éve nem látott rokon, tizedik szomszéd mert a barátnője és anno vigyázott a férjemre, amikor öt éves volt- ilyen szintű vendégeket) , hogy kit KELL meghívnunk, vagy nem ad pénzt. Mivel nekünk megvolt a pénzünk az esküvőnkre és eredetileg is kb 70 vendégünk volt, és ne kelljen már olyan embereket nézegetem életem legszebb napján, akiket nem is ismerek, így megmondtuk neki, hogy NEM lesz plusz ember meghívva, csak mert ő gondolt egyet. És a pénze se kell ( nem mintha 100 ezer forinttal ki lettünk volna segítve)

Én olyan emberekkel akartam osztozni a boldogságomban, akiket ismerek, szeretek.

Ne engedd, hogy bárki bele szóljon és nyomást gyakoroljon rád, egy életre rossz emlék marad, hogy az esküvődön a fél bandát alig ismerted, nem tudtál velük önfeledten táncolni, szórakozni.

Egyébként anyósom mai napig emlegeti, hogy xy biztos sok pénzt adott volna, vagy xy mennyire szerette a férjem (35 évvel ezelőtt)

Nem minden a pénz amúgy.

2019. febr. 28. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még hozzá tennék, ha egy millió Ft - ot akart volna adni, csak hívjuk meg xy - t, akkor sem hívtunk volna meg senkit :)
2019. febr. 28. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön tartjuk az esküvőt. Többszáz ezres útiköltséggel hirtelen senkinek nem lett sürgős megsértődni :D.
2019. febr. 28. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk fél év múlva lesz. Távoli ismerősök, szegről-végről rokonok bukkannak fel olyan szöveggel "remélem meghívsz" vagy mikor eleve ki jelentik, hogy "ott akarok lenni!" Meghívót még senki sem kapott és jönnek ilyenekkel. Szerintem ez a pofátlanság tetőfoka. Nem tud rólunk semmit az ég világon, de az esküvőre hivatná magát.
2019. febr. 28. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Párom szülei ilyenek voltak. Anyósoméknak eleve az élet minden területén voltak velem szemben olyan elvárásai hogy csak lestem. Szerintük az ég világon semmit nem csinálok jól soha. Persze leginkább féltékenység áll a háttérben meg hogy "elloptam" tőlük a kicsi fiukat.

Így értelemszerűen az esküvőn sem volt jó semmi. Ott is konkrét elképzeléseik voltak, hogy milyennek kell lennie és kiket hívjunk meg. Az esküvőnk kicsit sem volt tradícionális, sem a ruhám, sem a díszítés, sem a program, sem a menü. Ki voltak akadva amikor megtudták. Meg persze anyósomnak mániája a nagy családi események szervezése, nem tudta elfogadni, hogy nem fogjuk meghívni a sosem látott harmadunokatestvért vagy a 10 éve elköltözött szomszéd exfeleségét. Szintén nem tetszett, hogy nem náluk akartuk a lagzit.

Annyi lett a vége, hogy megmondta nekik párom, hogy ha nem tetszik nem kell eljönni. Szerencsére ő mindig mellettem állt, tudta, hogy mennyire elviselhetetlenek a szülei. Igazából sose vettük őket komolyan, csak nevettünk rajta. Végül eljöttek az esküvőre, de végig vágták a fejeket és nem tetszett nekik semmi. A legkevésbé sem érdekelt. Egyébként rokonokat mi alig hívtunk meg. Leginkább barátokat.

2019. febr. 28. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám kicsit ilyen...Még nincs szervezés alatt az esküvő, de már most mondja, hogy milyen legyen. Párommal szeretjük a hagyományokat és sok szempontból ilyen esküvőt képzelünk el, de van, amit nem szeretnénk.
2019. febr. 28. 12:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Na, ez nagyon jó. Csak nem szeretnék az esküvőnkön pofavágásokat, akkor inkább el se jöjjön az, aki más meg nem hívása miatt nem jön el.
2019. febr. 28. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy távolabbi rokonom tartott esküvőt amire nem hívott meg engem és a feleségemet, különösebben nem érdekelt a dolog. Tavaly mi tartottuk az esküvőnket majd az adott rokon teljesen kiakadt hogy nem hívtuk meg.

Most az ilyennel mit lehet kezdeni?

2019. febr. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!