Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elérzékenyültetek az esküvőtökön?
Figyelt kérdés
Attól tartok hogy a polgárin és a templomin is elkapna a bőgés. :D ráadásul napokkal a menzim előtt leszek amikor még inkább érzékenyebb vagyok és könnyen elsírom magam. Félek attól hogy nálam nem elérzékenyülés hanem sírás lenne a vége...2019. júl. 4. 16:29
1/7 anonim válasza:
A férjem akkor sírt amikor meglátott, én pedig ahogy beléptünk a házasságkötő teremben. Nagyon megható volt és aranyosnak gondoltal a vendégek.
Már 2 éve házasok vagyunk és nagyon nagy a szerelem 🥰
2/7 anonim válasza:
Én minden esküvőn egy kicsit elérzékenyülök, meg picit törölgetem a szemem, de a sajátomon valahogy nem. Mondjuk csak egy rövid polgári volt, de a tesóm például kicsit megkönnyezte (igaz, ő meg terhes volt, lehet, a hormonok :)) "Benne lenni" valahohgy más volt, mint amikor csak néző voltam.
3/7 anonim válasza:
Polgári volt, és igen, sírtam. Sőt, minden alkalommal, mikor visszanézzük a képeket.
Sokszor másokén is. :)
Mi lassan 10 éve vagyunk házasok.
4/7 anonim válasza:
Én is sírok az esküvőkön. A barátommal beszéltük is, hogy biztos sírni fogunk mindketten. :D tartok is tőle kicsit.
5/7 anonim válasza:
A kikérőn érzékenyültem el.
Jó ismerősünk, család barátja volt a vőfély, és nagyon személyreszabott, megható szöveget írt.
Férjem pedig akkor, amikor meglátott a ruhában.
6/7 anonim válasza:
Egyikünk sem sírt. Én mérges voltam mert hiába beleáldoztam rengeteg időt a szervezésbe, mégsem úgy jött össze semmi. Valahogy nem így képzeltem el életem "legszebb" napját..
7/7 anonim válasza:
Én nem érzékenyültem el, a férjem sem. Sem a polgárin, sem a templomin. Előtte sokszor elképzeltem a nagy pillanatot, ahogy bevonulunk a választott zenére. Ettől a gondolattól mindig úgy meghatódtam, hogy biztos voltam benne, hogy végigsírom a szertartást. Ehhez képest nem történt semmi. Akkor valahogy nem éltem át olyan mélyen a pillanatot. Az anyakönyvvezetőnek volt egy mondata, ami nagyon megmaradt mindkettőnkben, de akkor sem érzékenyültünk el. Viszont gyakorlatilag minden vendég úgy sírt, mint a záporeső. Imádom az esküvőket, másokén mindig sírok, érdekes, hogy a sajátomon nem. Nekem az volt igazán megható, amikor tényleg elérzékenyültem, amikor az eljegyzés után bementünk az okmányirodába, és sorszámot húztunk. Lehet, hülyén hangzik, de én akkor éreztem, hogy ennek súlya van, döntöttünk és innen kezdve hivatalosan is összetartozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!