Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek oszi/téli eskuvoje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek oszi/téli eskuvoje volt annak hogy sikerült a kültéri fotózás?

Figyelt kérdés
Októberben lesz, csak reménykedem hogy akkor nem fog esni.
2019. máj. 15. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
A szórt fény (pl. felhő miatt) fotózásnál előnyös dolog. Ha nyáron, jó időben van egy fotózás, az is többnyire árnyékban történik, vagy napnyugta, napkelte környékén. Az eső nyilván nem előny.
2019. máj. 15. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ömlött az eső, pedig május közepén esküdtünk. Annyira ramaty idő volt, hogy inkább fedett helyre tettük. Hideg is volt, szürke is volt... Brr. A cerremónia képei sokkal jobbak lettek, mint a fotózáson készültek :D
2019. máj. 15. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát...ha belegondolsz, most május van, de ilyen szürke őszi fos idő szerintem még októberben sem lesz, mint most van. Sajnos csak valószínűsíteni lehet az időjárást amúgy. (Nekünk a 40 fokos nyár napjai/hetei közé beékelődött egy borús nap, aznap volt az esküvő. Gyönyörű képeink lettek a szűrt fény miatt.)
2019. máj. 16. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk bár 5-én volt, de 10 fok, eső, szél, lehetett volna októberben is (vicces mert őszi esküvőt akartam eredetileg, de nem akartam végül addig várni...).

A szórt fény valóban nagyon jó! Főleg egy jó fotóssal - ezt már előre beszéljétek meg, hogy akár rossz időben is akartok kinn fotózkodni, hozzon úgy felszerelést. Nekünk nagyon szépek lettek a kinn készült képeink, az a pár ami lett.

Kinti fotózásra bérelhetsz műszőrmét, nagyon szépen néz ki. Vagy pár percre kabát nélkül is szép képeket lehet készíteni.

Van átlátszó esernyő, sőt mi olyat használtunk ami kifejezetten esküvői esernyő - átlátszó, de csipke ráfestett díszítése volt és fodor a végén, nagyon cuki volt. Ha pesti vagy, a Nyugati aluljáróban árulnak.

Illetve érdemes a fotózásra benti alternatív helyszínt választani. Legrosszabb esetben másik napon az esküvőtől. Sok helyen vagy ezeregy gyönyörű épület - nekünk az egész esküvő egy pici villában volt Pesten, mindenre volt elég hely, többek között a fotózásra is reggel. :)

2019. máj. 17. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!