Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vamos Wedding Photography tapasztalatok?
Kedvesek, akik ismerik Vámos Csabát és a csapatát, akiknek ők voltak az esküvőjükön fotózni, mesélnének a munkafolyamatról, a hozzáállásukról, ill. a csomagjainkról? Milyen árakkal dolgoznak?
A kapcsolatot egyelőre nem "tudom" felvenni velük, mert még nem kezdtük el tervezni az esküvőnket, körülbelüli időpont sincs, és az nagyban meghatároz mindent - gondolom.
a legtöbb fotós (legalább nagyjából) állandó árakkal szokott dolgozni, az időpont legfeljebb annyiban befolyásolja az áraikat, hogy kevésbé sűrű időszakban lehet, hogy kedvezményt adnak, sűrűbb időszakokban meg esetleg felárat számolnak fel. amikor meg már nincs szabad időpontjuk, akkor úgysem érnek rá.
az áraik és csomagjaik miatt mindenképp a fotóst érdemes keresned, mert hogy valakinek valamikor mennyiért dolgoztak, annak fene tudja, hogy milyen kapcsolata van azzal, hogy nektek most mennyiért dolgoznának majd. pláne, ha még az időpont és körülmények is eltérnek a ti és az ő esküvőjük között.
dolgozhattak nekik kedvezményesen, emelhettek azóta árakat, változtathattak a csomagjaikon, lehetett máskor, máshol az ő esküvőjük, stb.
a személyes tapasztalatok, benyomások persze számíthatnak. azt nyilván érdemes megkérdezni, hogy ki mennyire elégedett velük, mit gondol róluk.
már csak azért is érdemes lehet megkeresni őket már most, hogy esetleg támpontokat kapjatok tőlük, mikorra érdemes szervezni az esküvőt - akár a fényviszonyok, helyszínek, akár szabad kapacitások miatt. többször hallottam már róla, hogy vannak, akik kimondottan a fotóshoz igazítják az esküvő időpontját. nem vagyok benne biztos, hogy ezt szükséges/érdemes így csinálni, viszont az biztos, hogy akár szempont is lehet, de mindenképpen segíthetnek új szempontokkal hozzájárulni a tervezéshez.
Esküvőfotósként írom, hogy szerintem a hazai piac egyik legjobb csapatáról van szó, de mennyire én tudom csak olyan esküvőket vállalnak amik beilleszthetőek a saját stílusukba (prémium kategóriás szálloda, szervező stb...).
Egyébként a hazai főállású és magas színvonalon dolgozó fotósok többsége hasonló árkategóriát képvisel nagyságrendileg. Persze lehetnek különbségek (egész napos esküvőre vetítve kb. 250-300e Ft-tól indul a dolog, de pontosabbat csak akkor kaphatsz ha konkrétan Csabáékat kérdezed).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!