Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Február elején lesz templomi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Február elején lesz templomi esküvőnk. Mik a tapasztalatok: nagykabátban lehet a pár, vagy anélkül?

Figyelt kérdés
60 körüli pár (nő kicsit alatta, férfi alig felette)
2017. dec. 30. 13:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Miert nem a templomot kerdezitek?
2017. dec. 30. 13:12
 2/23 anonim ***** válasza:
tuti, hogy lehettek nagykabátban. a lényeg, hogy ne fázzatok meg.
2017. dec. 30. 14:13
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a templom megszabja h tilos kabátban bemenni? Pot h az alul öltözöttséget nem csipik. Farmerben is szabad amúgy hazasodni az eskuvoi ruha sem kötelező. De ezt egy hatvan éves igazán tudhatná
2017. dec. 30. 14:49
 4/23 A kérdező kommentje:
...mondjuk sejtettem, csak a menyasszonyomnak olyan válaszokat szerettm volna adni, ami másoktól tapasztalatból adódott....én nem görcsölök ilyeneken - de valóban, fura, hogy ő igen. Mint ahogy az egész templomi esküvőre nagyon rá van izgulva (mint afféle nő - vagyis hát ő afféle esküvőre ráizgulós) megcsócsál minden kis részletett ezerszer (polgári esküvő nem lesz) (az anyagi-tulajdoni dolgok miatt)
2017. dec. 30. 15:01
 5/23 anonim ***** válasza:
nyilván ne színes pufidzsekiben esküdjetek... de egy normális szövetkabát egy szép kendővel, kitűzővel pont elég.
2017. dec. 30. 15:39
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem találtam olyan kizáró okot a kánonjogban, hogy nagykabátban való házasságkötés... :))
2017. dec. 30. 16:16
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen, ő szeretne csinos lenni, és repked a boldogságtól, hogy lesz templomi esküvőnk (ő vallásos, és hívő is)(és mondogatja is, hogy jóban - rosszban, meg: holtomiglan-holtodiglan) - én pedig egyfolytában csak csodálkozom, hogy a velem kötendő házasságtól van így feldobva. És van bennem egy (alapos) félelem is, hogy 1 év múlva nem fogok megfelelni neki (mert romlanak a kondícióim - anyagi és eü vonatkozásban is) - csak már annyira "benne vagyunk", hogy innen már nehéz visszakozni.Nagyon felgyorsultak az események, nagyon felpörgettük - egyszer csak azon kaptam magam, hogy már a házasságkötés időpontját is kitűzettük a templomban (és leendő tanúkat is megkértünk a feladatra).
2017. dec. 30. 18:27
 8/23 anonim ***** válasza:
That hatvan éves férfi létedre inkább elveszel valakit akiben nem vagy biztos mert nem mered megmondani neki h gyors a tempó? Oké
2017. dec. 31. 01:40
 9/23 A kérdező kommentje:
Közel 1 éves a kapcsolatunk, amiben sokminden volt, hosszű lenne minden fontosat leírni. Végül is szerintem sok a rizikó - de azt a kis esélyt nem szeretném nem megjátszani. Persze, ha újra kezdhetném, nem kezdeném. De most már "késő".
2017. dec. 31. 10:33
 10/23 anonim ***** válasza:
Polgári nélkűl higy lehet templomi? Nem úgy van hogy vinni kell a házassági anyakönyvi kivonatot? Magyarországon a polgári a hivatalos ha az nincs akkor nem számítatok házasoknak.Vagy rosszúl tudom?
2017. dec. 31. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!