Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Február elején lesz templomi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Február elején lesz templomi esküvőnk. Mik a tapasztalatok: nagykabátban lehet a pár, vagy anélkül?

Figyelt kérdés
60 körüli pár (nő kicsit alatta, férfi alig felette)
2017. dec. 30. 13:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Igen, arra gondoltam, hogy amikor visszamenőleg kimondják, hogy az a házasságkötés nem jött létre, csak nem tudtam jobban megfogalmazni.

Egy hasonló eset miatt kérdeztem, de igazából így nem lényeges, mert akkor mégsem hasonló eset. Nem tudtam, hogy meghalt a férje, mert az más. A halállal szabad állapotú lesz és köthet újra házasságot.

2018. jan. 1. 22:05
 22/23 A kérdező kommentje:
20 -nak: A helyzet nem egyszerű (mint általában). Egy nagyon nehéz (konfliktusokkal teli) év áll mögöttünk. Nem írhatok le mindent, mert az hosszú lenne (és itt jár-kel körülöttem)(nem akarom, h bekérdezzen -mit írok oly bőszen). Inkább később folytatom...
2018. jan. 2. 11:59
 23/23 A kérdező kommentje:

...folyt...Nem külső, hanem belső kényszer az, ami nem engedi nekem a szakítást – de pontosabb úgy, hogy a templomi esküvőtől való visszalépést. Mert nem szakítás-helyzet van – bár, ha most bármelyikünk visszalépne, az szakítást is generálna nagy valószínűséggel.

Ezt úgy értem, hogy (valszeg) én (is) szakítanék, ha ő akarna visszalépni. Mert én is „várakozással „ (reménnyel) vagyok a kapcsolatunkat illetően.

Ő „repked” –amióta kiderült, hogy egyházilag (is) tiszta vagyok (ami a számomra (is) való kiderülést is jelenti, mert én sem voltam benne biztos – //de inkább meglepődtem//, hogy köthetek templomi esküvőt. (és persze hajlandó is vagyok)

Ez 1 olyan kapcsolat, mint valamiféle káros szenvedély, amiből kijönni nem lehet – max. vannak „tünetmentes időszakok”

Egyszer már szakítottunk (ő küldött el). Hetekig a „túlélésért” küzdöttem. ..Visszafogadott….

Később én vetettem fel a szakítást (több esetben is) – ő pedig (rendre) nem akarta (inkább változtatott „dolgain” az együtt maradásunk érdekében). Úgy szokta mondani, hogy nagyon szeret engem, nem akar szakítani, …megtesz mindent azért, hogy…

2018. jan. 2. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!