Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány leszek egy ismerös esküvöjén és világos kék ruhám lesz de nekem meg fog jönni mitcsináljak?
Ez most komoly?
Használj tampont. Semmi gond nem lesz. Ha extra biztonsagot akarsz, akkor pluszban betetet is.
Mert rosszul használod. Ahogy az előző is írta, ha jól van felhelyezve, nem érezni.
Sejtem, hogy szűz lehetsz még, emiatt félsz is tőle, nem tudsz ellazulni, azért is fáj.
Végső esetben :van a tena lady pants bugyi pelenka, én szülés után használtam, extra jó nedvszívó, olyan, mint egy bugyi. Oldalt szét lehet tépni és mehet a kukába ha megtelt.
Nézd csak : [link]
Bár, a szoknya alatt nem tudom mennyire lehet diszkréten viselni, lehet, hogy átüt. Vagy a legnagyobb méretű betéteket nézted már?
"Kék-piros volt csak a kölcsönzőben"
Ha Gyálon laktok lehet mondani, hogy csak a városi címert idézted meg.
Na jó, viccet félretéve, nem lesz gond, fentebb egész sor védelmi rendszert írtak, túlaggódod, ahogy a legtöbben az esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!