Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátyám kísérheti a párját (a csaj koszorúslány lesz) az esküvőmön, ha a másik 2 lány mellett senki nem megy?
Legjobb barátnőm és sógorom lesz a 2 tanú.
3 koszorúslányom lesz, 2 barátnőm és a sógornőm. Mivel páratlanul vannak, fura lenne, hogy elől megy 2 lány, mögötte kullog 1 (vagy fordítva).
Hülyén nézne ki, ha a 2 barátnőm menne elől egymás mellett, mögöttük bátyám és a barátnője (vagy fordítva a sorrend)?
És ha egymás után haladva vonulnak be?
Nekem inkább az lenne furcsa, ha az egyik koszorúslány mellett egy férfi menne, a másik kettő meg egymás mellett.
Esetleg még az nézhet ki jól, ha egy koszorúslány megy be, és utána egymás mellett a másik kettő.
De én a bátyádat ebből kihagynám.
Én nem vágom az esküvői szokásokat annyira.
Minden esetre nem rég voltam esküvőn koszorúslányként, mi is 3-an voltunk. A koszorúslányok alapból nem vonultak, csak a 2 tanú.
Mi szeretnénk, ha a tanúk és párom - anyós páros után ők, majd én és édesapám mennénk. Párom csak ott fog meglátni először.
Mindhárom lánynak kísérőt már soknak tartanám. Úgy érezném, hogy az egész násznép felvonul (mert ugye eleve kicsi esküvő lesz, 45 fős kb) 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!