Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hisztis menyasszony, hisztis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztis menyasszony, hisztis koszorúslány. Hogyan lehet kompromisszumot kötni?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremnek lesz jövőre az esküvője. Anyumon keresztül kért fel koszorúslánynak, és a leendő férje kísérőjének. Már itt furcsállottam a helyzetet, de nyilván mivel szeretem, igent mondtam.

Néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy rajtam kívül még két lány kapta meg a koszorús szerepet, amivel nem is volt semmi probléma, de engem "visszafokoztak" sima koszorúslánnyá. Amivel szintén nem lenne probléma, ha tegyük fel, lenne olyan, aki kísérné a vőlegényt helyettem ( a másik két lány nem áll hozzá közel.

Az esküvő előtt több, mint egy évvel kitalálta, hogy tartsunk esküvői megbeszélést. Ez teljesen rendben van, legalább előre fixálunk dolgokat. A ruha színe és a csokrunk teljesen rendben van, a három koszorús szépen kitalálta és megegyezett mindenféle hiszti nélkül. Viszont a menyasszony ragaszkodik hozzá, hogy utazzak saját költségen (alsó hangon 10.000) le vidékre ruhát venni (a többieket ingyen elviszi), mert ő csak és kizárólag olyat szeretne, ami egyforma. Ezáltal lényegében rám kényszerítette, hogy ujjatlant viseljek, amivel nem lenne probléma, ha normális karom lenne (nem vagyok molett, de nem szeretnék pánt- vagy ujj nélkülit, mert nem szép a karom).

A problémám az, hogy minden erről folyó beszélgetésen mást mond. Néhány hete még azt mondta, hogy ő sem akar ujjnélkülit hasonló okokból. Most már igen. Ugyanekkor közölte, hogy csak a ruha színe legyen ugyanaz, olyat veszünk, amiben kényelmesen érezzük magunkat. Most ugye már ez sem lehet, sőt lényegében egy jó drága ruhát akar ránk sózni.

Nem vagyok fukar, nyilván kifizetem, csak kissé sem találom fair-nek, hogy össze-vissza beszél, és a mi pénzünkkel, időnkkel és türelmünkkel szórakozik.

Hogyan lehet egy ilyen helyzetet jól kezelni, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon?

2018. aug. 16. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű: nem mész és lemondod. Ha veszekszik, meg szidakozik, megmondod neki, hogy: nem vagy hülye gyerek, hogy össze-vissza ugráljál másoknak.
2018. aug. 16. 16:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez nem opció. A jól megmondom neki a magamét sem. És a lenyelem a békát sem sajnos.
2018. aug. 16. 16:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem opció, hogy elmondd a véleményed, se szépen, se csúnyán, de megtenni sem akarod, amit kér. Most mégis milyen tanácsot vársz?

Javaslom a varázspálcát, vagy a felnövést a problémák kezeléséhez. Válaszd azt, amelyik elérhetőbb számodra.

2018. aug. 16. 16:47
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Akkor nyűglődjél vele. Úgy látszik, nagyon ráérsz.
2018. aug. 16. 16:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Ismered az arát vagy engem? Nem. Elmondtam szépen a véleményem neki, de ő nem az a típusú ember, aki elfogadja mások véleményét. Azért írtam ki a kérdést, hát, ha volt már valaki hasonló helyzetben. Köszönöm a lecseszést. Neked is legyen gyönyörű napod.
2018. aug. 16. 16:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
De most miért húzod fel az orrod? :D Ha semmi sem opció akkor milyen tanácsot vársz? Valamit tenned kell: vagy tűrni, vagy lépni, ez ennyire egyszerű.
2018. aug. 16. 17:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nincs több opció. Vagy tűröd, vagy ellentmondasz, és nem csinálod.
2018. aug. 16. 17:07
 8/13 peca1000 ***** válasza:
88%

Megmondod, hogy azt húzol fel, ami neked kényelmes.

Ha nem tetszik neki, akkor a 3 koszorúslány helyett 2 lesz, mert rád ne számítson.

2018. aug. 16. 18:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Nincs opció ezek szerint :D

Próbáld vele megbeszélni h te mit akarsz, aztán lesz ami lesz.

Ezt máshogy nem tudod megoldani.

2018. aug. 17. 00:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A "hisztis" enyhe kifejezés rátok... megdöbbentő, hogy akadnak férfiak, akik képesek ilyen gyökér némbereket eljegyezni.
2018. aug. 17. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!