Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslány is átöltözik éjfélkor?
Amikor a menyasszony menyecskeruhát vesz fel, akkor a koszorúslányok is átöltöznek? A koszorúslányruha hosszú, hercegnős és -talán- abroncsos, de legalábbis több rétegű szoknyás.
Ha igen, akkor ilyenkor illik ugyanúgy hosszú ruhába átöltözni? (Nem szeretném a lábaimat láttatni.) Vagy egy fekete, átlátszatlan harisnya (esetleg hátul néhány strasszkővel díszített) + valamilyen élénkebb színű térdig érő ruha mennyire illik?
20/L
Ő azt mondta igen, én is meglepődtem, ezért is vagyok tanácstalan. Igazából nem szeretnék átöltözni nagyon, vagy ha igen, akkor is hosszú ruhába (vagy a már említett harisnya+szoknya kombóban).
A lényegibb kérdés is inkább az, hogy illik-e azután is hosszú ruhában lenni?
Úgy tudom, hogy a koszorúslány nem öltözik át éjfélkor, csak a menyasszony. De ha nálatok azt szeretné, hogy öltözz át, akkor sajnos át kell majd. A jó hír az, hogy maradhatsz hosszú ruhában, az jobban is illik egy esküvőre, mint egy rövid ruha.
pl [link]
Ezek szép és egyszerű, hosszú ruhák, illenek az alkalomra. A fekete strasszos harisnya nem illik esküvőre szerintem, inkább ilyesmi ruhában gondolkozz.
Igyekeztem több fazont is linkelni, hogy lásd, elég sok ilyen ruha van. Kérdezd meg a menyasszonyt, hogy pontosan mire gondolt, mit szeretne, szerinte mi illik. Biztosan nagyon értékelni fogja, ha szeretnéd úgy csinálni, hogy neki jó legyen, egészen addig, ameddig neked is belefér.
Köszönöm szépen a válaszokat!
A koszorúslányruhám csilivili lesz (a menyasszony kérésére hercegnős), de nem abroncsos.
Legutóbb, ahol esküvőn voltam, ott a koszorúslányok az éjfélt sem várták meg. A lagzira átöltöztek kevésbé hejcegnős ruhába. :) (Mondjuk ott sok vendég is átöltözött a szertartások után, én éreztem magam furán, hogy egész este csiniben feszítettem :D)
Fekete harisnya szerintem semmiképp (tudod, esküvőn bármi, csak fekete/fehér/piros ne), de a hosszú ruha nem gáz. Bármilyen elegánsabb öltözet megfelel.
Mikor én voltam koszorúslány, mi nem öltöztünk át, igaz, nekünk nem hejcegnős rucink volt, csak koktélruha jellegű. :) Az meg elég szolid volt, a kiegészítők dobták fel igazán, szóval vendégként is simán az az esküvőrejárós ruhám azóta.
Én a szertartás UTÁN átöltöztem anno, mert utáltam a hülye ruhát :D
A menyasszony kb. leszarta, hogy mi áll jól, mi a kényelmes és mindenki "egyenruhában" volt.
Nos, egy pántnélküli borzalomban.
NINCS mellem szinte, így kb. semmi nem tartotta a ruhát, csak a jól meghúzott fűző.
Már a próbán jeleztem, hogy ez nem lesz jó ötlet, de nem izgatta, én meg nem voltam hajlandó egész éjszaka feszengeni, vagy félúton elájulni a szoros fűző miatt.
Lement a szertartás, a kötelező fényképeszkedés, és átvettem egy színben ugyanolyan, de lengébb ruhát.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!