Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslányok nélküli esküvő?
Még nem volt esküvőm, de nem szeretnék koszorúslányokat. Két közelebbi barátnőm van, akik már asszonyok, lányrokonom nincs se nekem, se a páromnak. Ha lenne kislány a rokonságban, aki szeretne beöltözni, akkor lehetne, de mikor felnőttek vannak, az olyan, mintha csak biodíszlet lenne.
Szerintem nem baj, ha nem lesznek neked sem.
Szerintem nem kötelező... semmi sem kötelező. A koszorúslány meg nem hiszem, hogy olyan tradicionális elem, ami a konzervatívoknak is hiányozni fog.
Mondjuk mi a párommal valszeg úgy fogunk esküdni, hogy szűk családi kör, tehát részünkről anya, apa, öcsém, párom részéről anyja, nagynénje (aki keresztanyja is), annak a férje meg a fia (mármint a nagynéni fia... a férj nem a gyerek apja, mert 1. házasságból van)... ide meg fölösleges a koszorúslány.
semmi nem kötelező
az enyémen sem voltak, nem is hiányoztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!