Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fiú lehet koszorúslány ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lehet koszorúslány ruhában esküvőn, amennyiben nagyon szeretné, és arcra is inkább lányos?

Figyelt kérdés
Egy kéréssel fordult hozzám az unokatestvérem. Nagyon meglepődtem, hogy 13 évesen érdeklődik a női ruhák iránt, és idén lesz esküvő a családban, tehát lenne hová felvenni a ruhát. Eddig csak nekem merte elmondani, mert amúgy szégyenli. Fél attól hogy lehomizzák miatta. Én megértem, és azt is, hogy tetszik neki, de azért a család többsége fiúnak ismeri, még ha alapból lányos megjelenésű.
2018. márc. 3. 17:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%
Én ezt a saját esküvőmön nem engedném. Ha más engedi az nem érdekel.
2018. márc. 3. 17:56
 2/24 anonim ***** válasza:
20%

Miért fordul ezzel hozzád, ha fél hogy lehomizzák? Lehet zárt ajtók mögött is olyan ruhában.

31/f

2018. márc. 3. 17:57
 3/24 anonim válasza:
57%
Miért ne? Ha ez a szíve-vágya neki. Senkinek sem árt vele.
2018. márc. 3. 17:58
 4/24 anonim ***** válasza:
37%
Nem engedném, hogy a saját esküvőmön parádézzon.
2018. márc. 3. 18:00
 5/24 anonim ***** válasza:
42%
Mert, ha egy fiú koszorúslány lesz egy esküvőn (nem hiszem el, hogy ilyet leírtam), akkor nem derül ki? Vagy ezt csak én nem értem? :D
2018. márc. 3. 18:01
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
Szóval lányok öltözhetnek fiúnak, de fiúk lánynak nem? Csak nem vagyunk szexisták?
2018. márc. 3. 18:04
 7/24 anonim ***** válasza:
66%

Én nem engedném, viszont vennèk neki egy koszorúslányruhát ajándékba az anyja beleegyezésével.

Egyrészt azért, mert nagyon csúnyán megbotránkozna a rokonságom, talán balhé is lenne, másrészt azért, mert ez szokatlan dolog, legalább egy nap csak az én ruhám legyen téma.

Másrészt azért, mert nem tudni, hogy crossdesser, travi vagy transzgender e. Ha az előbbi, és ez elfojtott szexuális élvezetet fog neki okozni, azt nem látom szívesen. Ha a második, akkor sem. Egyedül az utóbbit tartom elfogadhatónak nyilvánosan, viszont csak akkor, ha már debütált a nyilvánosság előtt és nem az én esküvőmön akarja ezt tudatni mindenkivel.

Szóval kb ezek az érveim, de biztos eszembe jutna még pár ellenérv, ha megeröltetném magam.

2018. márc. 3. 18:08
 8/24 anonim ***** válasza:
27%
Templomi esküvőn kétlem, polgárin esetleg. Én biztos nem engedném, botrányt okozna, szégyellném magam miatta, és ezután a gyereket is tuti, hogy mindenki leb_zizná.
2018. márc. 3. 18:08
 9/24 anonim válasza:
40%

voltam már olyan esküvőn, ahol két lány és két hosszú hajú fiú volt beöltöztetve koszorús lánynak

(nagyon aranyosak voltak)

2018. márc. 3. 18:09
 10/24 anonim ***** válasza:
63%

Még jó, hogy lányos megjelenésű, 13 éves b+...

Én a saját esküvőmön nem támogatnám a dolgot. Nem tudom, hogy ez önzőség-e, de azt szeretném, ha az esküvőm a páromról és rólam szólna, nem szeretnék LGBTXYZ felvonulást rendezni. A másik ok, amiért nem támogatom az, hogy szerintem egy 13 éves gyerek még fiatal ilyen dolgokhoz, ha majd pár év múlva kiforrja magát az identitása, akkor már azt csinál, amit akar. Nem akarnám, hogy ő legyen a "lány ruhás fiú" meg a "homi" (mert így is le fogják homizni, ebben biztos lehetsz) és örökké szégyenkeznie kelljen a család előtt, ha mondjuk évek után végül mégis "úgy dönt", hogy a fiú ruhákat preferálja.

2018. márc. 3. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!