Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fiú lehet koszorúslány ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lehet koszorúslány ruhában esküvőn, amennyiben nagyon szeretné, és arcra is inkább lányos?

Figyelt kérdés
Egy kéréssel fordult hozzám az unokatestvérem. Nagyon meglepődtem, hogy 13 évesen érdeklődik a női ruhák iránt, és idén lesz esküvő a családban, tehát lenne hová felvenni a ruhát. Eddig csak nekem merte elmondani, mert amúgy szégyenli. Fél attól hogy lehomizzák miatta. Én megértem, és azt is, hogy tetszik neki, de azért a család többsége fiúnak ismeri, még ha alapból lányos megjelenésű.
2018. márc. 3. 17:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%

Én azt ajánlom, hogy érdemes a "nagy" családdal és főleg a menyasszonnyal erről beszélni. Amennyiben jó ötletnek tartja, akkor nyugodtan.

A tesóm transzszexuális, lányból fiú. Tudom, hogy milyen nehéz.

2018. márc. 3. 18:22
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
Én nem engedném... otthon úgy divatol meg sminkeli magát akár, haogy akarja, de engem nem járat le a hülyeségével.
2018. márc. 3. 18:23
 13/24 A kérdező kommentje:
De miért járatna le? Ő még gyermek.
2018. márc. 3. 18:26
 14/24 Noren1989 ***** válasza:
32%
Szóval....odavan a beöltözősért. Amúgy szerintem a félelme abszolút nem alaptalan. CD érdeklődésű különben?
2018. márc. 3. 18:29
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
Ha ez már nyilvános lenne, már mindenki tudná akkor meg. De úgy hogy ott az én esküvőmön derült égből villámcsapásként úgy nem. A menyasszonynak igenis minden joga megvan önzőnek lenni, mert bármennyire is nem tetszik ez egyeseknek az az ő nagy napja. Róla és a férjéről szóljon az a nap, ne a "kedves" rokonok hőbörgéséről meg balhézásáról.
2018. márc. 3. 18:29
 16/24 anonim ***** válasza:
43%
Arról már nem is beszélve, hogy a koszorúslányokat a menyasszony választja, nem csak úgy akinek kedve szottyan beöltözni, az már koszorúslány.
2018. márc. 3. 18:31
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy CD. Gondolom crossdresserre gondoltál. Hanem inkább transznemű. Nem élvezetből vesz fel lányos ruhákat, legalább is ezt láttam, hanem mert tetszik neki, jól érzi benne magát.
2018. márc. 3. 19:01
 18/24 anonim ***** válasza:
13%
Sírva röhögök. Ez ugyanaz, amikor Hamilton lefikázta az unokaöccsét, aki Karácsonykor lány ruhába bújt, miszerint miért tette azt, a fiúk nem viselnek lány ruhákat. Később törölte is ezt a videót az instáról, mert szétsavazták, hogy homofób. 😀
2018. márc. 3. 19:06
 19/24 anonim válasza:
49%
A szoknya nem csak nekünk nőknek a kiváltsága. A kilt férfi ruhadarab, de mégis szoknyának nézzük. A papok is "szoknyát" viselnek.Én óvónő vagyok, az ovinkban büntetlenül sok kisfiú felveszi, pont ez a lényeg. Nem titokban kell felvennie. Ettől nem lesz homi. Tetszik neki, érdeklődik iránta. Simán felveheti, én támogatnám.
2018. márc. 3. 19:13
 20/24 anonim ***** válasza:
44%

Egyébként, ha jobban belegondol az ember, amúgyis te szabod meg, ki hogy jöjjön, hiszen te szervezed a programot, a dresscodeot meg a meghívókba belecsempészik mindig. Tehát, ha valakivel kivételeznél, csak mert transznemű, akkor igazából nem az egyenlőséget segítenéd elő.

Nyugodtan legyél szigorú, mintha csak Teri néni akarna hosszú fehér ruhát ölteni, mert abban érzi jól magát. Ahogy neki megmondhatod, hogy ebben a ruhában nem látod szívesen, úgy megmondhatod nyugodtan a transznemű vendégednek is, hogy az általad szervezett rendezvényen legyen szíves úgy öltözni, ahogy kéred, ugyanis aznap mindenki hozzád alkalmazkodik nemtől függetlenül.

2018. márc. 3. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!