Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú lehet koszorúslány ruhában esküvőn, amennyiben nagyon szeretné, és arcra is inkább lányos?
szóval azért mert gyerek - 13 évesen ilyenkor még gyerek, de amúgy már szokták hangoztatni nagy szájjal, hogy ő már NAAAGY - aha, persze - lehet neki parádéznia?
Okés, csak aztán ne sírjatok hogy mindenki kicsúfolta őt, és botrány volt.
Ez a te döntésed.
Én nem engedném ebben az esetben. Nem azért, mert LGBT-ellenes vagyok. Abban az esetben engedném, ha már egy ideje köztudott lenne, hogy a srác crossdresser vagy transgender. De ne az én esküvőmet használja már coming out-ra. Ez tőle is illetlenség, ilyet kérni, főleg, hogy eddig csak te tudod. Nem azt szeretném, ha az én esküvőmön nem az esküvőm lenne a téma, hanem az, hogy juj, a Józsika hogy öltözött már fel / b...i / trollkodik / ki engedte ezt meg stb.
Én megpróbálnék vele kiegyezni, hogy felvehet egy rózsaszín, fodros férfiinget akkor mondjuk. Vagy akkor engedném meg, ha előtte JÓVAL beavat mindenkit a kemény mag családi körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!