Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fiú lehet koszorúslány ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lehet koszorúslány ruhában esküvőn, amennyiben nagyon szeretné, és arcra is inkább lányos?

Figyelt kérdés
Egy kéréssel fordult hozzám az unokatestvérem. Nagyon meglepődtem, hogy 13 évesen érdeklődik a női ruhák iránt, és idén lesz esküvő a családban, tehát lenne hová felvenni a ruhát. Eddig csak nekem merte elmondani, mert amúgy szégyenli. Fél attól hogy lehomizzák miatta. Én megértem, és azt is, hogy tetszik neki, de azért a család többsége fiúnak ismeri, még ha alapból lányos megjelenésű.
2018. márc. 3. 17:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
31%

szóval azért mert gyerek - 13 évesen ilyenkor még gyerek, de amúgy már szokták hangoztatni nagy szájjal, hogy ő már NAAAGY - aha, persze - lehet neki parádéznia?

Okés, csak aztán ne sírjatok hogy mindenki kicsúfolta őt, és botrány volt.

2018. márc. 4. 09:58
 22/24 anonim ***** válasza:
57%
Olyan nagyon régóta tervezem az álomesküvőmet, ami meghitt és boldog. Ebbe beletartozna, hogy egy kisfiúnak is hatalmas örömet okozhassak, viszont azt hiszem ezen az egy napon önző lennék. Ez a nap az örömről kell hogy szóljon és a párról. Onnantól, hogy őt meglátnák lánynak öltözve mindenki csak arra koncentrálna, és senki nem emlékezne se rám, se a vőlegényemre, se az én ruhámra. Csak egy dologra: az ő ruhájára. Ha mindenki tudná már előtte, akkor igen. De úgy, hogy mindenki akkor látja először nem hiszem. Meg aztán az esküvőn sokan vannak, egy kisebb esküvőn is azért 20 fő van általában, ha a végén meggondolja magát, akkor meg nekem okoz stresszt, hogy most mégis mibe lesz.
2018. márc. 5. 17:43
 23/24 anonim ***** válasza:
56%

Ez a te döntésed.

Én nem engedném ebben az esetben. Nem azért, mert LGBT-ellenes vagyok. Abban az esetben engedném, ha már egy ideje köztudott lenne, hogy a srác crossdresser vagy transgender. De ne az én esküvőmet használja már coming out-ra. Ez tőle is illetlenség, ilyet kérni, főleg, hogy eddig csak te tudod. Nem azt szeretném, ha az én esküvőmön nem az esküvőm lenne a téma, hanem az, hogy juj, a Józsika hogy öltözött már fel / b...i / trollkodik / ki engedte ezt meg stb.

Én megpróbálnék vele kiegyezni, hogy felvehet egy rózsaszín, fodros férfiinget akkor mondjuk. Vagy akkor engedném meg, ha előtte JÓVAL beavat mindenkit a kemény mag családi körben.

2018. márc. 19. 12:22
 24/24 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem kéne engedni. Már most szorong miatta. 100% hogy legalább egy rokon be fog szólni neki. Legalább. Ha ez az első alkalom, teljesen összetörne a srác. Határozottan nem támogatom. De csak mert sérülne.
2018. ápr. 18. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!