Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit illik felkérni koszorúslánynak?
Erre a legjobb megoldás, ha (NEM VICC!) csinálnál egy körkérdést, hogy ki akar lenni egyáltalán?
Másrészt tesómék pont ezért nem rokonokat, hanem barátnőket kértek fel, hiszen a rokonok úgyis ott lettek volna a lagziban, és így nem volt sértődés.
Ruha ára. Én már minden variációval találkoztam. Volt ahol a pár vette, volt ahol a lányok, és volt ahol felesben. Érdemes a menyasszonyistól bérelni, úgy csomagban olcsóbb.
Meg persze az is dönt, hogy a lányok, hogy állnak anyagilag és testileg. Nem szép egy csóró és/vagy dagadt csajt kellemetlen helyzetbe hozni!
2.-nak.
Hagyományos pár/családmodell.
A nő a főnök, a srác a csicska papucsállatka.
Köszii szépen :))
Alapból úgy lett volna, hogy az én oldalamról 2 húgom, párom oldaláról az ő húga.
Tipikus eset lagziknál,kit ne sértsünk meg.:)
A ruha árát a koszorúslányokra terhelni nem hinném hogy jó! Ugyanis ha fiatalok nem keresnek olyan jól.
Esetleg meg lehetne mondani minden koszorúslánynak, hogy olyan ruhában jön amilyenben akar, így nem nektek kell fizetni a ruhákat és annyian lehetnek ahányan akarnak.
Max a ruha színét megadnátok, pl legyen rózsaszín.
Szerintem amúgy is minden kislány hercegnős ruhában szeretne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!