Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam vissza az egyik koszoruslányt hogy őt nem akarom?
Követem a posztot.
Én is dilemmázok, hogy párom bátyjának a barátnőjét akit hülyeségemből felkértem visszamondjam e... az egyik koszorúslányom fizetget meg intéz mindent, a ruháktól kezdve a leánybúcsún keresztül tényleg az utolsó “nászhálópizsama” ajándékomig amit nekem szán meglepetésből .... és ez az egy csaj nem hajlandó kifizetni neki a ruhát meg amiket megvett neki, meg sem nézi ha ír üzenetet (többek közt az enyéimet sem), majd csak hetek után ... és ráadásul a párom bátyját a párom és a család ellen fordítja anélkül hogy a bátyó észrevenné .... már leendő anyósom is ki van...
Szóval ezt csak azért írtam le, hogy nem vagy a legrosszabb helyzetben .... szerintem beszélj vele. Én is próbáltam már ezzel a csajjal, több kevesebb sikerrel ... hátha neked nagyobb lesz és nem csak időszakos :)
Családon belül van, szóval ez mindenhogy necces lesz, még akkor is, ha neked van igazad 100%-ban. Akár kedves leszel, akár nem, akár elmondod az érveidet, akár nem, ki fognak akadni. Meghunyászkodni viszont így se kellene, mert ha ebben engedsz, idővel a fejedre fog nőni. Mivel a családi balhé elkerülhetetlen, inkább minél hamarabb ess túl rajta, hogy az esküvőig csituljanak a kedélyek.
#8 Neked pont azzal a "rokonoddal" van problémád, mint nekem :D (leendő férj testvérének a nője) Szerintem ebben az esetben nyugodtan mond le, főleg, hogy fizetni sem akarja a költségeit a drága, és kavarja a szart a családban. Az ilyenek úgyis csak az ürügyet keresik a gyűlölködésre, adj neki okot :D
Sok boldogságot mindkettőtöknek! :)
Mit takar, hogy "intézkedik"?
Mert ha ez kimerül annyiban, hogy szeretne beleszólni abba, milyen legyen a ruha, vagy a haja, akkor én nem borítanám a bilit. Persze, ez nem az ő napja, de érthető, hogy szeretne ő is csinos lenni...
Nekem 6 koszorúslányom lesz, de leültünk előre megbeszélni, hogy mi hogy lesz. Tudtam kb kinek mi áll jól, de meghallgattam őket is, és igazodtam hozzájuk. Pl. ha tudom, hogy az egyik lány nem szereti mutogatni a lábait, mert nem elégedett velük, nem fogom ráerőszakolni a rövid ruhát. Vagy ha a másik nem hordja kontyba/összefogva a haját soha, akkor nem csinálok patáliát amiatt, mert neki leengedve lesz, a többi 5-nek meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!