Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más se egyezett a párjával az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más se egyezett a párjával az esküvőt illetően?

Figyelt kérdés
Szóval párom mindennel, ahol csak lehet, spórolni szeretne. A helyi kissé lepusztult,dohos szagú, festésre szoruló közösségi házban szeretné tartani,ahol helyben főznek pörköltet, merthogy az olcsóbb meg a terem bérlés is szinte ingyen van. Élő zenét szeretnénk,együttest,de eddig mindre azt mondta, hogy drága, hiába mondtam neki, hogy egy zenekar több fővel azért kb. ennyibe kerül,vagy akkor legyen egy DJ és ennyi. Én egy hotelben szeretném tartani,ahol relatíve nem a legmagasabb árak vannak (persze mihezt képest),de páromnak ez se tetszik,mindent sokall.Már ott tartok,hogy inkább legyen egy polgári egy vacsorával egybekötve és viszlát. Ja igen, pénzünk éppen lenne rá,mindketten keresünk,de nem vagyunk full gazdagok. Viszont úgy gondolom, hogy spórolással azért egy normális lagzit ki tudnánk hozni. Ti mit gondoltok erről vagy hogy látjátok külső szemmel? Hogy jutottatok kompromisszumra,ha volt vita?
2019. jún. 11. 16:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy nagyon-nagyon sóher. Vagy egyszerűen csak nem érdekli az esküvő hogy ennyit szánjon rá. Itt inkább az a helyzet áll fenn hogy azért van az embernek pénze, arra amire akarja.
2019. jún. 11. 18:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma átbeszéltük ezt a dolgot, szerencsére letett a dohos közösségi házról,lehet hogy keresünk valami hangulatosabb éttermet mit kettő közötti megoldást. Együtt lakunk már amúgy és van egy közös házunk is. Azzal szerencsére nem volt vita,mert szinte ugyanúgy képzeltünk el mindent benne,csak ez az esküvő szervezés kezdődik nehezen,de remélem egyszer majd beindul.
2019. jún. 11. 20:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kompromisszum. Ezen alapszik egy házasság, egy esküvő, közös élet, otthon, minden csak akkor működik, ha tudtok kompromisszumot kötni. Én például kis esküvőt szerettem volna, 40 személlyel, ő nagyot szeretett volna 100+ - al mert azt szeretné mindenki ott legyen. Számára nem volt fontos a dekor és a jó fotós, számomra igen. Ő egy helyi kultúr házban képzelte, én kerestem egy gyönyörű termet. Én engedtem a létszámban, ő a külalakban, mindkettőnk vágya teljesült.
2019. jún. 12. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!