Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői meghívás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői meghívás?

Figyelt kérdés

Unokatestvérem meghívott az esküvőjére, lagzijába, ami jövő hónap elején lesz. Nagyon hajlok afelé hogy köszönöm, de lemondom a meghívást. Az egyik gyerekünk bárányhimlős lett most, valószínűleg 2 két múlva kijön a másikon is, így az egész júniust tölthetem táppénzen felváltva a férjemmel. Az esküvő ráadásul egy hétfői napon lesz (ami egy agyrém számomra, hogy hogy gondolták, de mindegy) nem is helyben, utazni kell szóval ez plusz két nap szabi megint. Ezt csak azért írom mert lesz még ugye több hét oviszünet a gyerkeknek, amit meg kell oldani.

Szóval nem akarok tuskó lenni, ha már nem megyünk el valami ajándékra gondoltam, hogy küldök a szüleimmel. Vagy ti odaadnátok a pénzt, amit akkor is ha nem mennétek el?

2019. jún. 6. 09:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Anyám. Senkit nem pontoztam le.
2019. jún. 6. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, valószínűleg az a baj, hogy figyelmetlen, szétszórt és dekoncentrált vagy.

Vagy szimplán nem olvasod el rendesen a válaszokat, mert csak az önigazolást keresed. Utóbbi esetben feleslegesen erőlködünk és a kérdés is felesleges volt.

"ezért vacsora után lelépsz"

Nem megyek be másnap hajnalig fentlét után (Bár halkan jegyzem meg, hogy egy egészséges felnőttnek nem okozhatna különsebb gondot, ha egyszer véletlenül nem 8 órát alszik)

2019. jún. 6. 11:26
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszokat, majd elválik a napokban hogy alakul.

Amúgy senkit nem pontoztam le, mert nem szoktam.

2019. jún. 6. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha időben szóltok (jobb esetben min. egy héttel az esküvő előtt), én úgy gondolom, hogy nem "kell" elküldeni a pénzt, legalábbis nem ciki, ha nem pénzt küldesz, hanem mondjuk egy szép lapot vagy vmi apróbb ajándékot. Mert akkor időben le tudják mondani a kaját, amit gyakorlatilag a pénz fedez. De abból sincs nyilván baj, ha mégis úgy döntesz, hogy adsz pénzt mellé.
2019. jún. 7. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!