Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akarta hogy elmenjek vele a testvére esküvőjére, szerintetek ez normalis?
Ismerem az egèsz családot, mindenkit. A testvére engem is meghívott az esküvőjére, majd mikor kérdeztem a barátnőmet, hogy akkor hogy intézzük, huzta a száját stb. Láttam hogy nem akarja hogy menjek, megkérdeztem, össze is vesztünk emiatt.
Nem volt gond a kapcsolatunkban, jol elvoltunk/elvagyunk de nekem ez nagyon rosszul esett, melyet el is mondtam neki.
Több mint 1 éve vagyunk együtt. Szülei láthatóan kedvelnek engem.
Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális dolog ez?
Mivel magyarázta hogy nem akarta hogy te is menjel vele?
Azt nem tudom hogy ez normális -e nekem ez nem esne rosszul mert nem érdekelne mivel nem nem szertem ezeket a kötelező családi eseményeket
Sőt én örülnek neki ha a párom nem hívna el
Nem kell kotelezobol bajologni az összes rokonnal
N24
Én el szerettem volna menni, szeretem a családját, jól el vagyok velük. Szerintem jól éreztük volna magunkat... Nem adott rá magyarázatot miért nem szeretné hogy menjek. Családjával közölte hogy én nem szeretem a családi összejöveteleket stb, és nem megyek. Ma van az esküvő, én itthon ülök egyedül, míg ő az esküvőn van.
Ez azért eléggé elgondolkodtatott a helyzetünkről sajnos.
Ezek eléggé hülye kifogások , logikátlan
Megy sminkeshez ,fodrászhoz stb .. és? Mi köze van hozza hogy nem akarja hogy menjel vele . Szerintem semmi összefüggés nincs e ketto között
Csak egy hülye duma volt . Miért nem mondja el őszintén hogy pl szégyel, vagy nem akarja hogy be égesd, vagy pl ott lesz az exe és azért nem akarja hogy menjel vagy , ott lesz egy férfi aki bejön neki és ezért . Legalább lenne őszinte
Hogy ez meg az van ezért nem akarom hogy gyere így lenne tisztességes szerintem. Ha őszinte lenne lehet megtudtátok beszélni a problémát is amiért nem akarja hogy menj és tudnátok változtatni rajta . De így ez gyerekes
Kamuzik, csak az a kérdés, miért. Vagy szégyell valaki előtt, vagy fel akar szedni valakit.
Én elmennék, és megnézném. Aztán otthon borítanám a bilit, és kirúgnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!