Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm nem akarta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akarta hogy elmenjek vele a testvére esküvőjére, szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés

Ismerem az egèsz családot, mindenkit. A testvére engem is meghívott az esküvőjére, majd mikor kérdeztem a barátnőmet, hogy akkor hogy intézzük, huzta a száját stb. Láttam hogy nem akarja hogy menjek, megkérdeztem, össze is vesztünk emiatt.

Nem volt gond a kapcsolatunkban, jol elvoltunk/elvagyunk de nekem ez nagyon rosszul esett, melyet el is mondtam neki.

Több mint 1 éve vagyunk együtt. Szülei láthatóan kedvelnek engem.

Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális dolog ez?

#esküvő #barátnő #meghîvás
2018. aug. 18. 11:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
67%
Én a helyedben múltidőben beszélnék a kapcsolatról. Nem normális, legfőképpen azért, mert személy szerint meg vagy hívva.
2018. aug. 18. 11:55
 2/26 anonim ***** válasza:
37%

Mivel magyarázta hogy nem akarta hogy te is menjel vele?

Azt nem tudom hogy ez normális -e nekem ez nem esne rosszul mert nem érdekelne mivel nem nem szertem ezeket a kötelező családi eseményeket

Sőt én örülnek neki ha a párom nem hívna el

Nem kell kotelezobol bajologni az összes rokonnal

N24

2018. aug. 18. 11:58
 3/26 A kérdező kommentje:

Én el szerettem volna menni, szeretem a családját, jól el vagyok velük. Szerintem jól éreztük volna magunkat... Nem adott rá magyarázatot miért nem szeretné hogy menjek. Családjával közölte hogy én nem szeretem a családi összejöveteleket stb, és nem megyek. Ma van az esküvő, én itthon ülök egyedül, míg ő az esküvőn van.

Ez azért eléggé elgondolkodtatott a helyzetünkről sajnos.

2018. aug. 18. 12:05
 4/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem akkor miért hazudott a családjának hogy te nem szereted a családi eseményeket amikor nincs így . Ha már nem akarja hogy menj adna rá normális magyarázatot.
2018. aug. 18. 12:12
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Egy kapcsolat alapja a kommunikáció. Meg kellett volna próbálni beszélni, hogy miért nem akarta, hogy elmenj. Ha nem hajlandó megindokolni vagy nem tud semmilsen épkézláb indokkal előjönni akkor én kidobnám. Ez nem normális.
2018. aug. 18. 12:13
 6/26 A kérdező kommentje:
Mert hogy neki menni kell sminkeshez, meg fodrászhoz... Akkor így én mit fogok kezdeni magammal, és hasonló semmitmondó kifogásokkal élt.
2018. aug. 18. 12:18
 7/26 anonim ***** válasza:
87%

Ezek eléggé hülye kifogások , logikátlan

Megy sminkeshez ,fodrászhoz stb .. és? Mi köze van hozza hogy nem akarja hogy menjel vele . Szerintem semmi összefüggés nincs e ketto között

Csak egy hülye duma volt . Miért nem mondja el őszintén hogy pl szégyel, vagy nem akarja hogy be égesd, vagy pl ott lesz az exe és azért nem akarja hogy menjel vagy , ott lesz egy férfi aki bejön neki és ezért . Legalább lenne őszinte

Hogy ez meg az van ezért nem akarom hogy gyere így lenne tisztességes szerintem. Ha őszinte lenne lehet megtudtátok beszélni a problémát is amiért nem akarja hogy menj és tudnátok változtatni rajta . De így ez gyerekes

2018. aug. 18. 12:31
 8/26 anonim ***** válasza:
72%

Kamuzik, csak az a kérdés, miért. Vagy szégyell valaki előtt, vagy fel akar szedni valakit.

Én elmennék, és megnézném. Aztán otthon borítanám a bilit, és kirúgnám.

2018. aug. 18. 12:51
 9/26 anonim ***** válasza:
34%
vajon miért akar egy nő egyedül menni egy ilyen eseményre? hmm... marha nehéz lehet kitalálni
2018. aug. 18. 13:15
 10/26 A kérdező kommentje:
igazából csak az ő családja és rokonai és a testvére vőlegényének a családja és rokonai vannak ott, (kb 50 fő), és engem is meghívtak, így hogy együtt vagyunk. Folyamatosan küldözgeti nekem a képeket stb, megmondtam neki, hogy ha már nem akarta hogy ott legyek, ne küldje mert nem vagyok rá kíváncsi. Most megsértődött és azt mondta majd beszélünk.
2018. aug. 18. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!