Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőm nem akarta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akarta hogy elmenjek vele a testvére esküvőjére, szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés

Ismerem az egèsz családot, mindenkit. A testvére engem is meghívott az esküvőjére, majd mikor kérdeztem a barátnőmet, hogy akkor hogy intézzük, huzta a száját stb. Láttam hogy nem akarja hogy menjek, megkérdeztem, össze is vesztünk emiatt.

Nem volt gond a kapcsolatunkban, jol elvoltunk/elvagyunk de nekem ez nagyon rosszul esett, melyet el is mondtam neki.

Több mint 1 éve vagyunk együtt. Szülei láthatóan kedvelnek engem.

Mi a véleményetek erről? Szerintetek normális dolog ez?

#esküvő #barátnő #meghîvás
2018. aug. 18. 11:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Dobd ki, a franc akarna vele beszélni ezek után.
2018. aug. 18. 13:32
 12/26 anonim ***** válasza:
40%

Hazudik, csak kifogásai vannak azok is gyengék.

Itt más a problémája, amit nem akar elmondani....

2018. aug. 18. 13:57
 13/26 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj, szakíts, amint visszajött.

Nem azért, mert esetleg félrekúrt, hanem mert azt hazudja a családjának, hogy TE NEM AKARSZ menni.

Tehát az Ő önző hülyesége miatt TÉGED mószerol be a családjának ALAPTALANUL.

Nekem egy ilyen kétszínű, hazudozós nő biztosan nem kéne.

2018. aug. 18. 16:24
 14/26 anonim ***** válasza:
19%
Nem.lehet hogy folyton pórázon tartod,nem mehet sehova Nélküled stb és mostmár ezt megelégelte?
2018. aug. 18. 17:29
 15/26 anonim ***** válasza:
48%
Na megjelent az első vérmami, aki szerint itt is a férfi a hibás.
2018. aug. 18. 17:40
 16/26 anonim ***** válasza:
38%
#15 hat ez jó volt , felrohogtem 😂😀 tetszett nagyon
2018. aug. 18. 18:01
 17/26 A kérdező kommentje:

Nem tartom pórázon egyáltalán, mindig oda megy ahova akar. Igazából mikor erről a tesójáról van szó engem mindig hanyagolni akart, nem értem miért, pedig semmi bajunk egymással a testvérével.

Az utóbbi időben volt 1-2 vitánk, például: (megbeszéltük hogy együtt ünnepeljük az évfordulónkat, és a szülinapomat - 2 nap van közte - ) majd előtte 3 nappal bejelentette, hogy a tesójával kimegy 2 hétre Angliába, na ez se jött be annyira, de hát elfogadtam, aztán volt ez a lagzis ügy, aztán meg elment egy buliba, és kiderült hogy egy srác odament hozzá hogy lesmárolja, nem történt semmi azt állítja, de ezt sem mondta el nekem, csak mikor kiborult és az orrom alá akarta dörgölni.

2018. aug. 18. 22:12
 18/26 anonim ***** válasza:
62%

Lehet hogy gyerekes, de ezek után én megírnám neki, hogy "jó volt veled, nem viszlát" és innentől kezdve szinglinek tekinteném magam. És ezt is csak azért írnám neki mert bennem van a kisördög hogy ezek után nehogy már olyan jól érezze magát az esküvőn.

Nem, nem normális amit csinál. Szerintem téged azért tart hogy adott esetben "menőzhessen" hogy neki van pasija, de amúgy ennél több szereped nincs az életében. Pasizni, flörtölni akar, barátnőzni stb. Hány éves, 16?

Komolyan szakítanék, ne nézzen már állandóan hülyének.

2018. aug. 18. 22:40
 19/26 anonim ***** válasza:
8%

Rohadt egyszerű oka van, hogy miért nem akarta. 1-2 év járás az semmi, nem egy komoly kapcsolat. Nem érzi úgy, hogy ott lett volna a helyed és kész. Ezen nem tudom mi fáj annyira.

Nem egy olyan esetről tudok saját tapasztalatból és mások történeteiből is, hogy az esküvőre minden vendég az aktuális csajával/pasijával érkezett, akik természetesen az összes fényképen együtt villogtak. Aztán akik szakítottak, megkérték a friss házasokat, hogy töröljék már azokat a közös képeket, mert fájó és/vagy kínos ránézni. Pl. egyik helyen a srác a nővére esküvőjén minden családi képbe odahúzta az aktuális kiscsajt, és már nincsenek együtt. Egy élmény nézegetniük azokat a képeket, és főleg mekkora élvezet lesz 10-20-30 év múlva, hogy mindegyiken ott vihog egy idegen.

De jobb is ha megfogadod az eddigi korlátolt agyú válaszolód tanácsát és szakítasz a lánnyal. Ha így teszel, akkor látod mennyire jó, hogy nem mentél el az esküvőre, és nem vigyorogtál ott az összes képen idegenként?

2018. aug. 19. 02:46
 20/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem, nem normális dolog szerintem. Valakinél lehet, hogy az de annak egészségère.
2018. aug. 19. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!