Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

A párom családtagjai közül nem mindenki szívlel. A testvére semmibe vesz, annyira, hogy nem köszön, rám sem néz, totális levegő vagyok, de a testvérével (a párommal) látványosan kedves. Rengeteget szenvedtem emiatt a helyzet miatt, én mindent megtettem, hogy jóban legyünk, de semmi nem használt. Amúgy nagy valószínűséggel nárcisztikus személyiség zavaros így átlátva a dolgokat, s sejtem miért utált meg. Mert én voltam az egyetlen aki nem elégítette ki az ő mindenfajta kívánalmait (mert úgy gondoltam elég idős hozzá), én azt mondtam oldja meg magának a dolgait, ne rángassa a testvérét sem dróton és nem csodáltam őt úgy, mint nagyon sokan... Nagy manipulátor véleményem szerint. A családja e témában való támadásából arra gondoltam, hogy el is áztat a hátam mögött olyanokkal ami nem igaz, vagy ennyire vakok tényleg. Egyszer kibökte, hogy örül, hogy felidegesíthet, mert próbáltam én is levegőnek nézni, de èppen rólam beszélt a hátam mögött úgy hogy halljam; akkor nagyon nem bírtam tovább és összeszólalkoztunk.

Na az a lényeg, most van pasija. S a család arra számít, hogy én is oda állok majd és meghívom őket mintha mi se történt volna. Én pedig nem tudom

és nem fogom megtenni, amíg ő ilyen velem. Ideges vagyok ha találkozni kell vele.

Szerintetek mi ilyenkor a teendő, mit csináljak? Majdnem mindneki azzal jön nekem, hogy de hát mivel rokon... Ez mindenre feljogosít neki?

2018. ápr. 13. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
20%

Eleve NEM neked, hanem a párodnak kellene meghívnia a családtagjait.

Másrészt meg ha nagy lakodalmat akartok, akkor illik is meghívni, viszont igazán nem sok vizet zavar, mert nem vele kell foglalkoznod.

De ha ennyire haragtartó vagy és nem vagy képes valamennyire is engedni, akkor jobb, ha lemondod az esküvöt, mert sokáig nem maradtok együtt, ha ilyen vagy.

2018. ápr. 13. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem én voltam aki elkezdett csúnyàn viselkedni! A családomat is lenézi velem együtt. Nem érted, hogy nem tart semmire? Nem válaszolt amikor kérdeztem, elment mellettem, rám sem nézett. Én bocsássak meg? Te nem tudod mennyit elnéztem neki a családi béke kedvéért, amíg erre a szintre jutottam...
2018. ápr. 13. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan nehézségi szintű helyzet amiben nagy adag mentálhigéniára és elengedésre van szükseg ha jól akarod magad érezni.

Attól függetlenül, hogy ő olyan amilyen, beláthatod, hogy nem tudod megváltoztatni, és nem is a te dolgod.Azt tudod csinálni, hogy te változtatasz hozzáállást és nem engeded meg magadnak, hogy felhúzzon, mivel amíg te negatív érzéseket cipelsz a szivedben a helyzet miatt, addig saját magadat mérgezed és pontosan azt csinálod amit ő akar.De ez akkor és csak akkor fog változni, ha te elengeded a haragod.

Nehogy már te érezd magad rosszul miattuk..

2018. ápr. 13. 22:46
 4/5 Bence_ ***** válasza:

Hármas tök jól leírta.

Elengedés rólad szól, te leszel jól ha szeretettel gondolsz rá. Ő ugyan olyan marad. Komolyan gondolod, hogy ő boldog, jó neki? Mindenkiből az jön ki ami benne van.

A másik, hogy a rend fenntartása a férfi "dolga". Eltudod fogadni, hogy ilyen tutyimutyi?

2018. ápr. 14. 06:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Sajnos tudom én is mindkettőt, de nem olyan egyszerű ennyi haraggal a szivemben. Annyi megaláztatás ért. Senkitől nem kaptam ennyi rosszat, mint tőle. Ami a legrosszabb, hogy muszáj találkozunk, pl az esküvőn, mert az ugyis ott lesz! Meg hát majdnem minden családi összejöveteleiken. Nagyon ki kell akkor kapcsolni az agyam. Van hogy sikerül, de ha azt látom, hogy a többiek nyilván milyen szívélyesen beszélnek vele, fel tud menni a pumpa de nagyon. Mondtam a páromnak, hogy te kezed benne van nagy részt, hogy én így jártam, mert nem mer szólni semmiért. Szeretem, de ezért rengeteget veszekszünk azóta is. Mindenki homokba dugta a fejét. Én meg egyem a kefét.

Szeretettel sosem tudok már ránézni szerintem (vagy most még jó ideig nem, ha ilyen marad), csak esetleg szánalmat érzek, hogy ilyen félre sikerült jelleme van és csak színdarab az élete. A többiek pedig ebben támogatják ez a szörnyű nekem, meg adják a lovat alá. Én otthon nem ezt láttam, én nem is lettem ilyen. Nekem megmondták a szemembe a családom, ha valamit nem jól csináltam. Mi otthon megbeszéljük, ha zavar valami. De neki semmi mást nem mondanak, csak hogy milyen ügyes, milyen szép, mennyire csodálatos személy... Sosem hallottam, hogy ezt ne csináld, mert nem jó így! Én ezt nem tartom jó dolognak, de nyilván úgysem tudok ezen változtatni.

2018. ápr. 16. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!