Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szemétség, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség, ha a barátnőm párját nem hívom meg az esküvőre?

Figyelt kérdés
A barátnőm lesz a tanúm, viszont a párját nem szeretnénk meghívni, ugyanis nem ismerjük, és valószínűleg nem is fogjuk megismerni. Nem szeretném túlmagyarázni, a lényeg, hogy fű alatt vannak együtt.. én amúgy sem kedvelem így távolról sem a férfit. Szűk csalási és baráti körben leszünk, egyedül a barátnőm párját nem ismeri senki. Szóval ebben az esetben szerintetek mennyire lennék szemét, ha a "párját" nem hívnám meg?

2018. júl. 5. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
nem szemétség. azt hivsz meg a saját esküvődre akit akarsz. nehogymár majd az eskövőmön még nekem kelljen olyat bámulnom akit nem is akarok ott látni. nehogymár a nyúl vigye a vadászpuskát. egyszer van eskövő az ember életében (jó esetben :)
2018. júl. 5. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
"lényeg, hogy fű alatt vannak együtt" - szóval mi a kérdés?
2018. júl. 5. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem kell meghívnod. Neki viszont nem kötelező elmennie. Én sem mennék el a párom nélkül.
2018. júl. 5. 23:22
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, el fogom mondani neki, hogy nem terveztem meghívni a már említett okok miatt, és megpróbálok vele közös nevezőre jutni.
2018. júl. 6. 08:07
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem lenne publikus a kapcsolatom, úgy nem zavarna, és elmennék nélküle.

Ha viszont egyértelműen felválallnám a páromat, és úgy nem hívnád meg, akkor engem is elfeljthetnél.

2018. júl. 6. 10:58
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

En sem hivnam meg.

En se hivtam meg unokatesom parjat,1 honapja vannak együtt

Beprobalkozott de mondtam h nem ismerjük...

Kvazi nem biztos h ö lesz a ferje.

Lehet 1 het mulva szetmennek.

Es nekem rohadtul nem lett volna kedvem egy vadidegen pasit nezegetni az esküvös kepeinken videon.

Ugyh nem lett meghivva

Ha fel-1 eves kapcsolat van minimum akkor elgondolkodnek

de par het par honap felejtos volt szamomra

27N friss feleség

2018. júl. 6. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Én értem, hogy ez a te esküvőd, de ez olyan, mint egy buli. Egy buliban is az a célja a házigazdának, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ha neked tényleg ennyire fontos a barátnőd, aki a tanúd is, hogy ne hozza már el a párját, az szerintem téged minősít. Ha nem vállalják fel, lehet el sem akarná hozni, de előre kikötni, hogy ő nincs meghívva...
2018. júl. 6. 12:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Lehet el sem hozná, csak kínosnak érzem, hogy felhozzam neki, hogy mi lenne, ha nem hozná.. Nyilván fontos nekem a barátnőm, meg fogjuk beszélni. Háttérinfó, hogy értsétek: a pasinak családja van, a barátnőm csak hülyíti szerintem, csak ő vak, mert szerelmes. Emellett elég balhés arc, féltékeny mindenkire, aki beszélni mer a barátnőmmel. Nos nekem nem hiányzik, hogy az esküvőmön balhézzon, mert nem tetszik neki valami..
2018. júl. 6. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Szét fognak szedni a válaszokban, de akkor sem szemétség, főleg egy ilyen balhés alakot nem elhívni. Az már csak hab a tortán, hogy családos ember. A barátnőd lehet egy ideig húzza majd miatta a száját, de később úgyis megenyhül. Ne hívd meg.
2018. júl. 6. 14:38
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Figyu,ha a bnöd nem erti meg ezt miert nem akarod meghivni nem is baratnö keresnék masik tanut.

Teljesen megertelek en friss feleseg vagyok

Nalam is voltak akiknek parjuk nem lett meghivva...

söt olyan rokon sem akinek alkoholproblemai voltak vannak...

Egyszer volt eskövöm,igy volt jo minden ahogy volt

nem kellett idegeskednem elveztem az egesz napot

Felejthetetlen jo visszagondolni ra

Tavaly juliusban voltunk egy esküvön

Ott a völegeny kollegajanak a bnöje eleg csunyan berugott

konkretan lehanyta a föasztalt.

2 eve meg a menyasszony unakatesojanak a baratja

oridibalt ugy be volt rugva hogy feldöntött egy csomo mindent

a vöfely tessekelte fel egy szobaba aludni de az is ugy h majdnem megvert par embert fenyegetözött

nah ok olyanok voltak akiket a hazasulando par nem ismert vagy nem szivesen latott

ha en barat,rokon esküvöjere megyek tudom hol a hatar,

tudom azt nem birom annyira a piat igy merzetekkel iszom

egy buliban viszont eleg sokat nem baj ha dölöngelek vagy tombolok a tancparketten

van aki komolyan veszi milyen esemenyre megy es viselkedik

valaki csak ingyen pianak kajanak es jo bulinak nezi

2018. júl. 6. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!