Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez nagyon megbotránkoztató lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon megbotránkoztató lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Polgári esküvő, zenei választás... Nem szeretnék szokványosat.

Bevonuló zene: Üllői Úti Fuck - Esküvő

http://www.youtube.com/watch?v=phYWLOotC7M

A szertartás alá még nem találtam elég ütőset, de mindenképp instrumentális lenne csak...

Kivonuló zene: Deep Forest - Freedom Cry (Kisangyalom)

http://www.youtube.com/watch?v=kqwOuuJMhjY

Szerintetek? ;)

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. júl. 4. 15:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Ez mitől lenne megbotránkoztató? Az első teljesen jó, de a második azzal a rekedt hangú cigánnyal szerintem nem illik egyáltalán.
2010. júl. 4. 15:41
 2/21 anonim ***** válasza:
80%
a deep forest jó. a másik az kevésbé....
2010. júl. 4. 15:42
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

ha a párodnak is tetszik, rendben van. az Esküvő-mármint a szám valóban nem szokványos bevonulózene, de el tudom képzelni, pláne ha ilyen stílusotok van amúgy is. A kivonuló se rossz, bár a bevonuláshoz képest nekem nem üt olyn nagyot.

Párod mit szól hozzá?

2010. júl. 4. 15:43
 4/21 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem a bevonuló zene jó:).

Ne haragudj, de a 2. nekem nem tetszik...

2010. júl. 4. 15:47
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat :)

Milyen meglepő, hogy már most van, akit lefelé pontoztak :-/ Biztosítalak Benneteket, én mindenkit felfelé :)

Kedves első, a rekedt hangú nem cigány, hanem székely :) Én nagyon szeretem ezt a számot.

Hát, csak picit féltem, hogy nem a megszokott nászinduló, vagy Demjén, és majd akár megszólnak... Szokás :)

A Páromnak az első tetszik, a másodikat is szereti, csak magára a tényre nem mondott még semmit, hogy erre vonuljunk ki.

De ha esetleg ötletetek van, (a stílust már be lehet körvonalazni :] ) szívesen fogadom.

2010. júl. 4. 15:59
 6/21 anonim ***** válasza:
80%

Én nagyon örülök, hogy vannak még ilyen emberek rajtam kívül. Engem a családom hülyének nézett mikor 2 szokványos lagzi után kijelentettem, hogy ha nekem lesz, nem lesz szar mulatós zene. Elvégre az esküvő a párról szól, olyan zene lesz, amilyet mi szeretünk. A násznép meg bortánkozzon meg nyugodtan, akinek nem tetszik, hazamehet :)

Szóval gratulálok az ötlethez és a bátorsághoz :) Sok boldogságot!

2010. júl. 4. 16:28
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem tök jó ötlet így újítani. Sok sikert az esküvőhöz! :)
2010. júl. 4. 16:31
 8/21 anonim ***** válasza:
62%
Egy konzervatívot bármilyen újítás megbotránkoztathat. Ha valaki az esküvők sztenderd csöpögős hangulatára vágyik, annak az ilyesmi övön aluli, de ez a ti esküvőtök.
2010. júl. 4. 16:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első nagyon jó, de a második nagyon nem tetszik....

Én voltam olyan lagziban ahol a menyasszony megtiltotta a zenekarnak a lakodalomba való zenét (és itt nem nótár marira meg bunyós pityura kell gondolni, mert az tényleg szörnyű), tehát nem volt mulatós, a 100 emberből egyszerre max. 3 pár táncolt, életem legrosszabb lagzija, szerintem, ha valaki nagy mulatságot tart az is szempont kell, hogy legyen, hogy akiket meghívott jól érezzék magukat, esetleg lehetne vegyesen a zenét, ha meg annyira nem jön be a lagzis zene, miért nem csináltok egy bulit a barátokkal?!?

Te tudod....

2010. júl. 4. 18:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
a második mondattól a ma 16:28-as válaszolónak szántam :) bocsi kérdező
2010. júl. 4. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!