Szerintetek miért van annyi vetélés? (vigyázat, megbotránkoztató lehet! )
Stressz?
Genetika az övék még a keresztbe párzáskor se olyan bonyolult.
Ők nem kapnak génmanipulált ételt aminek a fele müanyag ezeket az emberek nem tudják kikerülni.
Biztos hogy régen amikor még falun éltek az emberek és otthon készitettek mindent a sajttól a szörpig nem volt ennyi vetélés.
Mert az emberek teljesen abnormálisan élnek. Igen, sok műanyagot esznek, sokszor feleslegesen (pl. a párom bolerot iszik csak, miért nem jó a tea vagy a víz?). A testünk alapvetően mozgásra van kitalálva, de még a fogyókúrások is azon sakkoznak, hogy akkor ne kelljen már heti kétszer 25 percet mozogni, csak 20at. Közben a wc-re is kocsival mennek.
Mindenki szedi a sok gyógyszert és művitamint, ami egyrészt kell, másrészt az adalékanyagok enyhén szólva nem tesznek jót.
Az ember az ideje nagy részét a szobában tölti, nem megy ki a szabadba, csak ha nagyon muszáj.
És még sorolhatnám... minden vívmányunk a kényelmünket szolgálja. Elkényelmesedtünk.
Most már sokan valóban egy olyan alapvető dologra képtelenek, mint egy gyermek kihordása. Végiggondolva az emberiség a legjobb úton jár a kihalás felé :D
Nem tudom mikorra érted a régen-t,én úgy értelmezem,hogy a terhességi tesztek és az UH előtti időkre gondolsz.Akkor is voltak szép számmal vetélések csak a nők sokszor nem is tudtak a terhességről.Most meg már 10 napos terhességet is kimutatnak a tesztek,régen meg 10-12 hetesen állapították meg egyértelműen a terhesség tényét.Nekem anyu mesélte,hogy egyszer volt vetélés gyanúja a Dokijának,késett a mensese,majd görcsös fájdalommal kísért erősebb vérzése volt.Sosem tudta meg egyértelműen,hogy terhesség volt-e...
Az állatoknál meg működik a természetes kiválasztódás,mindig az szaporodik amelyik erősebb,életrevalóbb,így az utódok is a jobb géneket öröklik,és örökítik tovább.
Az embereknél meg nem így működik a dolog.
15.50- nek
igen úgy a viktoriánus kor és a századforduló környékére gondoltam a régen alatt.
Tényleg, ma ha valaki gyereket akar alig van túl az ovuláción már szalad tesztet venni. De minek?
Egy ismerősöm is így járt pozitív volt a teszt mielőtt meg kellett volna jönnie, aztán valóban megjött neki. Elvileg a teszt nem ad fals pozitív eredményt ergo a gyerek felszívódott.
Utolsónak igaza van!
Hát sajnos manapság nagyon sok a meddő nő és akinek évek óta nem jön össze a baba.Igen ők azok akik rohannak tesztért ovu után egyből.Minden nap tesztelnek,őket éri a nagyobb csalódás ha pozi lesz a teszt és aztán pár napra rá megjön nekik.Régen akkor tudták meg,hogy baba van amikor megmozdult.
Meg az életvitel,genetika,betegségek,szervi bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!