Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek miért van annyi...

Szerintetek miért van annyi vetélés? (vigyázat, megbotránkoztató lehet! )

Figyelt kérdés
Bocsánat a (néhány embert) megbotránkoztató példáért, de én rengeteg állattal vagyok körülvéve. Kutyák, macskák, lovak. Ők, mióta figyelemmel kísérem életüket, egyszer sem vetéltek. AZ emberek miért vetélnek el olyan gyakran? Én is félek ettől.
2010. szept. 11. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Stressz?

Genetika az övék még a keresztbe párzáskor se olyan bonyolult.

Ők nem kapnak génmanipulált ételt aminek a fele müanyag ezeket az emberek nem tudják kikerülni.

Biztos hogy régen amikor még falun éltek az emberek és otthon készitettek mindent a sajttól a szörpig nem volt ennyi vetélés.

2010. szept. 11. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek teljesen abnormálisan élnek. Igen, sok műanyagot esznek, sokszor feleslegesen (pl. a párom bolerot iszik csak, miért nem jó a tea vagy a víz?). A testünk alapvetően mozgásra van kitalálva, de még a fogyókúrások is azon sakkoznak, hogy akkor ne kelljen már heti kétszer 25 percet mozogni, csak 20at. Közben a wc-re is kocsival mennek.

Mindenki szedi a sok gyógyszert és művitamint, ami egyrészt kell, másrészt az adalékanyagok enyhén szólva nem tesznek jót.

Az ember az ideje nagy részét a szobában tölti, nem megy ki a szabadba, csak ha nagyon muszáj.

És még sorolhatnám... minden vívmányunk a kényelmünket szolgálja. Elkényelmesedtünk.

Most már sokan valóban egy olyan alapvető dologra képtelenek, mint egy gyermek kihordása. Végiggondolva az emberiség a legjobb úton jár a kihalás felé :D

2010. szept. 11. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
+ az előzőek mellé tenném, hogy régen nem is tudták a nem várt előtt napokkal, hogy összejött a baba, sokkal később derült ki, hogy tutira sikerült-e. Sajnos akkor is volt sok vetélés (persze nem ennyi), csak akkor sokról nem is tudtak. Késett mondjuk egy hetet, majd erősebb volt a vérzés.
2010. szept. 11. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mikorra érted a régen-t,én úgy értelmezem,hogy a terhességi tesztek és az UH előtti időkre gondolsz.Akkor is voltak szép számmal vetélések csak a nők sokszor nem is tudtak a terhességről.Most meg már 10 napos terhességet is kimutatnak a tesztek,régen meg 10-12 hetesen állapították meg egyértelműen a terhesség tényét.Nekem anyu mesélte,hogy egyszer volt vetélés gyanúja a Dokijának,késett a mensese,majd görcsös fájdalommal kísért erősebb vérzése volt.Sosem tudta meg egyértelműen,hogy terhesség volt-e...

Az állatoknál meg működik a természetes kiválasztódás,mindig az szaporodik amelyik erősebb,életrevalóbb,így az utódok is a jobb géneket öröklik,és örökítik tovább.

Az embereknél meg nem így működik a dolog.

2010. szept. 11. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:

15.50- nek

igen úgy a viktoriánus kor és a századforduló környékére gondoltam a régen alatt.

2010. szept. 11. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Tényleg, ma ha valaki gyereket akar alig van túl az ovuláción már szalad tesztet venni. De minek?

Egy ismerősöm is így járt pozitív volt a teszt mielőtt meg kellett volna jönnie, aztán valóban megjött neki. Elvileg a teszt nem ad fals pozitív eredményt ergo a gyerek felszívódott.

2010. szept. 11. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van!

Hát sajnos manapság nagyon sok a meddő nő és akinek évek óta nem jön össze a baba.Igen ők azok akik rohannak tesztért ovu után egyből.Minden nap tesztelnek,őket éri a nagyobb csalódás ha pozi lesz a teszt és aztán pár napra rá megjön nekik.Régen akkor tudták meg,hogy baba van amikor megmozdult.

Meg az életvitel,genetika,betegségek,szervi bajok.

2010. szept. 11. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
15.41-es vagyok. És be kell látni, hogy manapság rengeteg olyan nőnek sikerül teherbe esni, aki a mai orvosi eljárások és gyógyszerek nélkül régen nem esett volna teherbe. Szerintem ez fantasztikus dolog, és szuper amikor akár az 5. lombik próbálkozás után sikerül valakinek a baba. De amit írtatok, hogy az állatoknál működik a természetes kiválasztódás-működött az embernél is. Remélem nem bántok meg ezzel senkit.
2010. szept. 11. 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:
De pl olyan is lehet hogy mondjuk valaki direkt bestresszeli a környezetét, mert csak neki legyen jó, stresszesen meg teherbe esni is nehezebb. Ilyenkor jön erre néhány módszer pl hormon gyógyszer stb már ma ami létezik. Aki meg nem akarta hogy a másiknak jó legyen, koppan egyet mert mégis terhes lesz akit bestresszelt. Ez a természetes kiválasztódásnak nem mond ellent, mert jobban járunk ha ezek a gyerekek is megszületnek ahol az egyetlen hiba az volt hogy az anyát rossz emberek vették körül. És még kismillió hasonló eset. Nem csak a gonoszság mint erő létezik, hanem az ész is, emiatt ki lehet cselezni ezeket.
jún. 30. 09:00
 10/10 anonim ***** válasza:
8 Ezen kívül pl vegyük a lombikot, a lombiknak általában semmi köze a terhességhez, mert főleg akkor indokolt a lombik ha az apa nincs megfelelő állapotban, alig van használható hímivarsejt, és így azt a néhányat mesterségesen a lombikkal összehozzák, vagy a nőnek elzáródott a petevezetéke. Ennek a gyerek kihordásának képességéhez semmi köze nincsen.
jún. 30. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!