Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17évesen ha egy lány nem jár egy fiúval, csak lefekszenek az miért megbotránkoztató dolog?
Vagyis mért pletyka tárgya ez?ha nem akar egyik fél sem komoly kapcsolatot,csak testi vonzalom.
Sex és más semmi..
?
hát igen, lenne még időd később is megk.rvulni...
ne akarj felnőttesen viselkedni és felnőtt dolgokat csinálni, amíg gyerek vagy....de téyleg ne csodálkozz, ha 20 évesen már a lőtéri kutya se pi.sál körbe, annyira nem érdekled majd a férfiakat...
Tudod azért tart itt a világ, mert nagyon sokan(ahogy te is ) úgy gondolják, hogy az ERKÖLCS az maradjon meg a nagyszüleink korában. Mert úgy már már tök tuti dolog ha csak úgy lefekszel bárkivel! Hát tudd meg, hogy nem! Ha egy valamire való lány lennél akkor CSAK ÚGY TESTI VONZALOMBÓL nem feküdnél le össze vissza mindenkivel. És ne gyere azzal, hogy csak 1x vagy 2x történt, mert van az a mondás, hogy ami megtörtént 1x az megfog történni többször is. Ha lehet akkor ezt a fajta "Életet" fejezd be sürgősen, mert utána meg az lesz a következő kérdésed: "miért mondják rám olyan soka, hogy rib@nc?"
Bocs, de azzal az "élet felfogással" nem értek eggyet amit te képviselsz. Én erre csak azt mondom: nem leélni, hanem megélni szeretném az életem! Kár, hogy úgy gondolod az erkölcs a múlté, így te is az leszel hamarossan(kb3 év)
írj privit és kifejtem a véleményem:)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!