Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17évesen ha egy lány nem jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17évesen ha egy lány nem jár egy fiúval, csak lefekszenek az miért megbotránkoztató dolog?

Figyelt kérdés

Vagyis mért pletyka tárgya ez?ha nem akar egyik fél sem komoly kapcsolatot,csak testi vonzalom.

Sex és más semmi..

?

2011. szept. 17. 22:35
1 2
 1/11 anonim válasza:
53%
Tudod mi az az erkölcs? Illetve... mi volt régen?
2011. szept. 17. 22:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az,hogy az régen volt. Ma már minden teljesen más...
2011. szept. 17. 22:38
 3/11 anonim válasza:
100%
Nem megbotránkoztató, csak szeretted volna ha mindenki látja milyen "érett" vagy, hogy 17 évesen nem csak pisilésre használod már, ezért polgárpukkasztásból leírtad. Ja ha a macskakörömből nem esett volna le, akkor csak, hogy tudd cinikus voltam az érettel, valójában röhejesnek találtam a kérdést(most először írok ilyen jellegű választ szal gart :D ) arról nem is beszélve, hogy semmi köze az egészség témaköréhez. Ismerek nem egy ilyen csajt és ismertem 17 évesen is de ők nem verték nagy dobra szerintem még az is lehet, hogy szűz vagy :)
2011. szept. 17. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
azért vannak bizonyos dolgok amiknek nem kellene változniuk.. mint pl.: hogy nem fekszel le akárkivel csak mert tetszik.. az olyan mintha (jó tudom gyenge hasonlat, de legalább megérted) mintha egy ruhát megvennél azért mert tetszik, aztán soha nem is használnád.. és még csak 17 vagy, mit mesélsz majd a gyerekeidnek: "ja helyes srác volt szóval dugtunk párszor" azt ennyi?? de am magánügyed hogyha 20éves korodra ki akarsz égni...
2011. szept. 17. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Ne háborodj fel ha ezek után úgy hívnak hogy: k.... :)
2011. szept. 17. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

hát igen, lenne még időd később is megk.rvulni...

ne akarj felnőttesen viselkedni és felnőtt dolgokat csinálni, amíg gyerek vagy....de téyleg ne csodálkozz, ha 20 évesen már a lőtéri kutya se pi.sál körbe, annyira nem érdekled majd a férfiakat...

2011. szept. 17. 22:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
az erkölcs ma is ugyanazt jelenti,csakhogy a mai 13-17 évesek nagyrésze(van kivétel,direkt kiemelem mert különben kapom,hogy "én nem ilyen vagyok")eszetlen,felelőtlen,beképzelt,erkölcstelen,nincs önbecsülése,birka követi a többit,szexel,bulizik hajnalig,hulla részegre issza magát a cigiről és a drogról ne is beszéljünk, közbe mindegyik azt szajkózza érettebb,mint a többi meg hú de szerelmes,meg nem akar lemaradni,meg hogy régen is ez volt stb. mindig felhozzák mi volt régen csak azt felejtik el hogy régen 14-18 évesen házasok voltak és gyerekük is volt,nem volt kinyalva a SE**ÜK,házimunkát végeztek,dolgoztak a földeken. Lehet újdonság lesz neked, de egy értelmes,okos,érett,felelősségteljes lány akinek van önbecsülése, még ha épp baromira szerelmes akkor sem fekszik le 17-18 éves kor alatt senkivel,pláne ha még nem is járnak,fogadd el ez így van, az érettség nem abból áll,hogy akkor szétteszi a lábát, hanem pont abban,hogy tudja gyerekként nem fog szexelni,pláne nem megy bele egy éjszakás kalandba és arról ne feledkezzünk meg korához méltóan öltözködik. 23F
2011. szept. 18. 08:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudod azért tart itt a világ, mert nagyon sokan(ahogy te is ) úgy gondolják, hogy az ERKÖLCS az maradjon meg a nagyszüleink korában. Mert úgy már már tök tuti dolog ha csak úgy lefekszel bárkivel! Hát tudd meg, hogy nem! Ha egy valamire való lány lennél akkor CSAK ÚGY TESTI VONZALOMBÓL nem feküdnél le össze vissza mindenkivel. És ne gyere azzal, hogy csak 1x vagy 2x történt, mert van az a mondás, hogy ami megtörtént 1x az megfog történni többször is. Ha lehet akkor ezt a fajta "Életet" fejezd be sürgősen, mert utána meg az lesz a következő kérdésed: "miért mondják rám olyan soka, hogy rib@nc?"

Bocs, de azzal az "élet felfogással" nem értek eggyet amit te képviselsz. Én erre csak azt mondom: nem leélni, hanem megélni szeretném az életem! Kár, hogy úgy gondolod az erkölcs a múlté, így te is az leszel hamarossan(kb3 év)

2011. szept. 18. 08:48
 9/11 anonim ***** válasza:

írj privit és kifejtem a véleményem:)

17/f

2011. szept. 18. 09:42
 10/11 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, ehhez már nincs mit hozzáfűzni, remélem mostmár érted hogy miért pletyka tárgya...
2011. szept. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!