amilyen beteg kinézem belőle:S
de hogy lehet vki ennyire bolond??:S:@
Nem tudom
De akkora feltűnési viszketesgében szenved, hogy ez engem is már qrvára idegesít.
Van egy pár jó száma.. De rohadtúl irritáló egy nőszemély.
Erről a ruháról nem is tudtam, de szerintem amennyire divatőrült ez a nő... Szóval szerintem 50% esély, hogy tényleg valódi húsból van...
Pff szerintem nem beteg.
Csupán követi a kitalált imidzsét.
Kár, hogy te nem látsz a "színfalak" mögé, és elkönyveled egy undorító nőnek.
És szerintem a zenéje is jó..
20:33as... ez nem imidzs hanem betegség.
Ha olyan nagy imidzse lenne akkor feltünősködés nélkül is berobbant vna.
Így meg csak a nagy megbotránkoztatásával vált "sztárrá" meg a géphangjával.
Nemis nő:DD
Nem hiszem, hogy igazi húsból lett volna.
Egyébként mi a sz*rért kell bántani Gagát? Attól, hogy ő nem ugyanolyan, mint mindenki más!! Ez annyira fel tud idegesíteni..
Látod, itt mindenki ilyen elvakult.
De kérdező, mégis tud valamit, ha egyszer ennyien szeretik. ;) Többen, mint a "normális"akat..
Szerintem Christina Aguilerának ('Gaga' előtt) sokkal szebb hangja van , és egyedibb stílusa.
Na meg nézzük meg a Yeah Yeah Yeahs Karen O' énekesnőt. Neki is egyedi stílusa, csak mivel az utóbbi nem botránykeltő ( és nem a botrányaiból lett híres), ezért szinte alig tudja valaki kicsoda is ő. Én sokkal többre tartom őket, mint gagát. Mivel a tehetséget is látom bennük, nem csak azt, hogy minden újságba meg hírportálon ő meg az idétlen 'divat'cuccai vannak mint gaga.
Azon kívül, hogy büdös, nem barnult már volna meg ennyi idő alatt?! Ehelyett élénkpiros volt. A designer meg a fagyasztójában varrogatta, alakítgatta Gagához??:)
Ugyan már!
Tudják mi kell a népnek! Ő ettőlérdekes, ha szimplán jó hangja lenne, vagy jó zeneszerző lenne, mérsékelten lenne csak érdekes. Ez mégiscsak a szórakoztatóipar, és ő egy nagyágyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!