Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én utálom a magyar...

Csak én utálom a magyar sztárokat / celebeket?

Figyelt kérdés
kb kiválogatták magyarország legrondább/leggyökerebb embereit és ezeket sztárolják ?? pl anettka kiszel tünde alekosz a többi valovilágos szar fekete pákó meg minden ratyi a magyar tv-ken. ott tartok hogy már nem is nézek TV-t mert nem érdekel hogyan sztárolják ezeket. ahellyett hogy az alap tv előfizetésben ez a **** RTL meg TV2 lenne betehetnének normálisakat pl amcsi MTV
2011. jan. 26. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én is ugyanúgy utálom, irtózatosan szánalmas, hogy ez kell az országnak. És akkor ezért fizet valaki elő...persze a CNN-t meg a BBC Newst(és az összes többi idegennyelvű csatornát) meg kiveszik...
2011. jan. 26. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csatlakozom hozzátok én is.

Ebben az országban valami böszmét mindig sztárolni kell, az se számít ha beszélni nem tud, ha már le tudja írni a nevét, az is siker, elvonyít egy dalt, világsztár.

2011. jan. 26. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek.

Felfoghatatlan a számomra, hogy mit lehet élvezni vagy szeretni ezekben az elképesztően öntelt, ingyenélő gyökerekben. Hogyan képesek ezek nézettséget produkálni?

Hát igen, "az vagy, amit nézel...".

2011. jan. 27. 10:19
 4/11 A kérdező kommentje:
bemegyek az osztályomba és mindenki erről beszél nem értem mit élveznek ezekben. a való életben egy senkik/lúzerek attol hogy a TV-ben szerepelnek nem lesznek jobbak
2011. jan. 27. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem...Én is utálom őket,szerintem szánalmas az egész magyar média,ezek az emberek azért lettek sztárok,mert semmi máshoz nem értenek,csakhogy lejárassák magukat a tv-ben és pénzt kapjanak érte(pl Győzike a 8 általánosával)

Tisztelet a kivételnek!!!Aki tényleg tehetséges azt le se sz*rják,aki meg segg idióta az egyből befut és milliókat keres,mint ez a bikicsunáj,befutott a hülyeséggel,Pákó is és a többi "celeb"(utálom ezt a szót) még sztárnak sem nevezném őket,mert az sztár,aki tehetséges valamiben és ezért szeretik őket,nem az,aki befut valami baromsággal és megjátsza a fejét a tv-ben.Hát Kiszel Tündétől is rosszul vagyok,állandóan csak lejáratja magát,ráadásul szánalmas az a nő...És a tinisztárok is,mint Tóth Gabi,SP meg mit tudom én,még énekelni se tudnak,a valóvilágról meg ne is beszéljünk...Nézd az Mtv-t vagy akármelyik külföldi zenecsatornát vagy akármelyik adót,hol látsz ennyi idióta barmot???Sehol.Csak itt Magyarországon...

2011. jan. 27. 15:25
 6/11 anonim válasza:
100%
NEM VAAAGY EGYEDÜL!!!Én klubot,mozgalmat indítanék ellenük!!!:)
2011. jan. 28. 08:28
 7/11 anonim válasza:
So am I
2011. febr. 4. 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:

nem.. énis utálomőket.

főleg azt a Barbit vagy kiaz,meg Sp-t.

Sztem Tóth Gabi az eggyetlen akinek télleg van hangja..

2011. febr. 9. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
nem
2011. febr. 14. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos hiába erre van igény ,Magyarország lakosságának a többsége szerintem ennyire igényli ezt a színvonalat.
2012. aug. 4. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!