Csak én utálom a magyar sztárokat / celebeket?
Nem, csatlakozom hozzátok én is.
Ebben az országban valami böszmét mindig sztárolni kell, az se számít ha beszélni nem tud, ha már le tudja írni a nevét, az is siker, elvonyít egy dalt, világsztár.
Egyetértek.
Felfoghatatlan a számomra, hogy mit lehet élvezni vagy szeretni ezekben az elképesztően öntelt, ingyenélő gyökerekben. Hogyan képesek ezek nézettséget produkálni?
Hát igen, "az vagy, amit nézel...".
Nem...Én is utálom őket,szerintem szánalmas az egész magyar média,ezek az emberek azért lettek sztárok,mert semmi máshoz nem értenek,csakhogy lejárassák magukat a tv-ben és pénzt kapjanak érte(pl Győzike a 8 általánosával)
Tisztelet a kivételnek!!!Aki tényleg tehetséges azt le se sz*rják,aki meg segg idióta az egyből befut és milliókat keres,mint ez a bikicsunáj,befutott a hülyeséggel,Pákó is és a többi "celeb"(utálom ezt a szót) még sztárnak sem nevezném őket,mert az sztár,aki tehetséges valamiben és ezért szeretik őket,nem az,aki befut valami baromsággal és megjátsza a fejét a tv-ben.Hát Kiszel Tündétől is rosszul vagyok,állandóan csak lejáratja magát,ráadásul szánalmas az a nő...És a tinisztárok is,mint Tóth Gabi,SP meg mit tudom én,még énekelni se tudnak,a valóvilágról meg ne is beszéljünk...Nézd az Mtv-t vagy akármelyik külföldi zenecsatornát vagy akármelyik adót,hol látsz ennyi idióta barmot???Sehol.Csak itt Magyarországon...
nem.. énis utálomőket.
főleg azt a Barbit vagy kiaz,meg Sp-t.
Sztem Tóth Gabi az eggyetlen akinek télleg van hangja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!