Írnátok nekem magyar sztárokat?
Szeretnék csinálni olyat, hogy hetente megnézem, hogy a Google hány találatot ad ki egy adott magyar híresemberre, szóval ki a leghíresebb magyar... És azért szeretném ha ti is írnátok magyar híres embereket, mert hátha 1-2-t kihagyok. Lehet az politikus, énekes, celeb, színész, műsorvezető, akárki, csak ismert legyen... Köszi a segítséget! :)
U.I.: Az ötletemmel ne foglalkozzatok, csak annyi, hogy írjatok ismert embereket. :D
Magyarországon nincs olyan, hogy sztár, csupán - mint írtad -, celeb. Sztárok külföldön vannak: Brangelina, J Lo.
Celebek közé tartoznak a Jóban-rosszban és a Barátok közt szereplői (Liptai Claudia, R. Kárpáti Péter), az X Faktor mentorai, műsorvezetői (Geszti, Malek, Keresztes, Nagy, Ördög), a zenei élet ikonjai (Balázs, Jani, Feri, Gábor, Anett), aztán - akármennyire nem akarjuk -, a VV "szereplői".
Köszi!
Az én szótáramba a "celeb" szó úgy van beépítve, hogy azok, akik nem csináltam semmit se az életben, mégis valamiért híresek. (pl.: Kiszel, VV Anett, Alekosz,)
A barátok közt-ösök, színészek, szóval csinálnak valamit. Kereszetes Ildi énekesnő, Ördög Nóri meg műsorvezető, szóval ők csinálnak valamit... :)
Az öt leghíresebb magyar ember, tkp. a (világszerte) legismertebb magyarok:
1. Puskás Ferenc
2. Nagy Imre
3. Soros György
4. Gábor Zsazsa
5. Almássy László
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!