11/21 anonim válasza:
Ami pedig aszéken van, az lehet fake, azaz valódi
12/21 anonim válasza:
Utolsó, te annyira buta vagy :D
fake = nem igazi :D
13/21 anonim válasza:
ebben ugyan semmi megbotránkoztató nincs, viszont a nő visszataszítóan ocsmány húsdressz nélkül is.
14/21 anonim válasza:
Lady Gaga is csak egy újabb majom, akit felkapott a zeneipar és a média. Majd elfelejtik őt is.
15/21 anonim válasza:
Miért olyan nagy szám h egy fél disznót varratott a ruhájára? :s
16/21 anonim válasza:
Ha én csinálnám meg, fogadjunk leszarná mindenki.
17/21 anonim válasza:
Kedves tegnap 21:01! Fake mint= nem azt hordta díjátadón. :D
Mert:
- nem engedték meg neki
- nem lehetett csinosra megcsinálni
:D
18/21 anonim válasza:
ugyanugyan
ez csak polgárpukkasztás, nem kell felvenni, azért csinálja, hogy így reagéljatok rá...
mongyuk én is utálom őt
19/21 anonim válasza:
Szerintem ez igazi.. Simán kinézem belőle:/ de ezt nézzétek meg! :
20/21 anonim válasza:
19:45
na ez durva cucc... :O
Amúgy lady gaga-nak valahogy csúcson kell maradnia... ha nem zenéivel akkor botrányos klippjeivel meg feltűnési viszketekségével.. nem bírom a csajt de a zenéi jók. Csak kissé Christina Aguilera és Madonna utánzat akar lenni... ami gáz. nagyon GÁZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!