Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Varratom az esküvői ruhámat, tegnap voltam az utolsó előtti próbán, de nem tetszik. Teljesen más elképzelésem volt a ruháról és nem lehet úgy módosítani, ahogy szeretném.
Még tavaly elmentem egy szalonba is, ott nagyon megtetszett egy ruha (olyasmit szerettem volna varratni), de csak bérelni lehetett, megvenni nem. Ezért gondoltam, hogy megvarratom akkor. De nem olyan lett.
A varrónőnek már kifizettem a ruha árát. A másik ruha bérlése pedig többe kerülne, mint a varrott ruha.
Ti felvennétek azt a ruhát, ami nem tetszik annyira vagy inkább kibérelnétek azt, amelyik tetszett és buknátok a pénzt? (Talán el lehetne adni a varratott ruhát.)
Fura, hogy varrattál, de mégis annyira eltérő, hogy nem szeretnéd viselni. Béna volt a varrónő, vagy te adtál neki téves utasitásokat az elképzelésedről?
Ha már ennyire bánt (és remélhetőleg csak egyszer mész férjhez az életedben), akkor inkább béreld ki álmaid ruháját, a varratott ruhát pedig próbáld meg eladni.
Nem fogod tudni eladni szerintem...
Rengeteg ismerősöm meghirdette a ruhát esküvő után, a kutyának sem kellett...
Én 150 ezerért bérlem az esküvői ruhámat. Nekem is megfordult a fejemben, hogy megveszem, de őszintén, minek? Mit csinálsz vele? 1 négyzetméter helyet elfoglal, sosem fogod többet felvenni, élő sem veszed és nem, a gyereked sem fogja viselni. Az esetek 95%-ban az újdonsült feleség pár hónapon, vagy éven belül szabadulni akar a ruhától.
Mivel te ebbe most így beleszaladtál, én megköszönném a varrónőnek a munkát, gondolom nem ő tehet róla, hogy nem tetszik, és bérelnék olyat, ami nekem tetszik. Semmiképp sem viselnék olyat, amiben nem érzem jól magam.
Az mindenkinek a maga dolga, hogy nem venné meg a ruháját. Én azért akartam, mert a kreatív fotózás nem az esküvő napján lesz, hanem pár nappal később és mivel most nem lesz templomi esküvőnk, csak később, valamikor a jövőben, arra is jó lett volna, ha már nem kell újra bérelni.
Arra meg nem is számítok, hogy visszajön a ruha ára. Nem is írtam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!