Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ebben a szuperkínos helyzetben?
A barátnőm összehozott egy hímneművel (férfinak nem nevezném) akivel volt egy randink.
A pasi először szimpatikus volt, de utána egyre több tahó megjegyzést tett a körülöttünk lévőkre. Beszólt a pincérnek, a mellettünk vacsorázó házaspárnak és az utcán is ugyan ezt cisnálta random járókelőkkel.
Az étteremben az volt a kritikus pont, mikor közölte, hogy fizessem ki én a vacsit, ő meg majd megadja az ő részét ha szexeltünk.
Sokkot kaptam. Büzke voltam magamra azért, amit ez után tettem. Annyira zsigerből jött. :D
E mondat hallatán próbáltam az államat felkaparni a terítékről, majd egy kacér mosolyt ejtettem, tudtára adtam, hogy "oké rendben", de előbb kimegyek a mosdóba. A srác azt hitte nyeregbe van, hátradőlt és még rndelt magának valami szutykot. Úgy kisurrantam az étteremből, hogy a lábam se érte a földet.
oLYAN ADRENALIN SZABADULT EL BENNEM, HOGY NEM IGAZ..
Másnap reggel közöltem a bnőmmel, hogy soha többet ne csináljon ilyet és foglamma se volt róla, hogy hol találta ezt a fószert.
Ti mit csináltatok volna?
Ki vagyok égve, de ennyire azért nem kell pasi.. :D
Mondjuk én a magam részét rendeztem volna, aztán angolosan távozok.
Azt nem tudom, hogy szólogat be az utcán bárkinek, ha benn vagytok egy étteremben....
Szerintem ez egy nagyon ciki és kellemetlen helyzet, de azért mert egy tahóval randiztál... nem kell a szintjére lemenni.
Hát igen, neki kellett volna a tied is kifizetni, mert ez a kötelező szabály.
(Amúgy egy tapló szar a fazon, de elég szar, hogy fordítva a fizetés sosem baj ha ő fizet mindent... Mindeni fizesse a sajátját. MINDIG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!