Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit csinálnátok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ebben a szuperkínos helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátnőm összehozott egy hímneművel (férfinak nem nevezném) akivel volt egy randink.

A pasi először szimpatikus volt, de utána egyre több tahó megjegyzést tett a körülöttünk lévőkre. Beszólt a pincérnek, a mellettünk vacsorázó házaspárnak és az utcán is ugyan ezt cisnálta random járókelőkkel.

Az étteremben az volt a kritikus pont, mikor közölte, hogy fizessem ki én a vacsit, ő meg majd megadja az ő részét ha szexeltünk.

Sokkot kaptam. Büzke voltam magamra azért, amit ez után tettem. Annyira zsigerből jött. :D

E mondat hallatán próbáltam az államat felkaparni a terítékről, majd egy kacér mosolyt ejtettem, tudtára adtam, hogy "oké rendben", de előbb kimegyek a mosdóba. A srác azt hitte nyeregbe van, hátradőlt és még rndelt magának valami szutykot. Úgy kisurrantam az étteremből, hogy a lábam se érte a földet.

oLYAN ADRENALIN SZABADULT EL BENNEM, HOGY NEM IGAZ..

Másnap reggel közöltem a bnőmmel, hogy soha többet ne csináljon ilyet és foglamma se volt róla, hogy hol találta ezt a fószert.

Ti mit csináltatok volna?

Ki vagyok égve, de ennyire azért nem kell pasi.. :D

2018. júl. 20. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen "képlékeny életkorú" nőt én is ismertem, hirtelen öregedett 5-6 évet, persze ő is 10 éves képekkel szuperált.

Beteg világ ez. Senkinek nem szabad hinni, bízni pedig főleg nem.

"Csak nem szóbaállni senkivel", ahogy Adas Miauczynski mondaná.

2018. júl. 20. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért van a másik oldalról is ilyen történet bőven.

Párom mesélt érdekes dolgokat, hogy milyen randijai voltak. A legjobban az "tetszett", hogy az egyik nő egy plázába akart menni első randira. Párom mondta, rendben, legyen. Gondolta, beülnek valahova. De a nőnek egészen más elképzelése volt, odavitte páromat egy kirakat elé és mutatta, hogy melyik ruhát akarja. Mondta párom, semmi gond, vedd meg, kint megvárlak. Erre közölte, hogy nem én veszem meg, hanem te veszed meg nekem. Párom egész egyszerűen kisétált a plázából :D

2018. júl. 20. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 A bolond egy napja? Jó.
2018. júl. 20. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Tibi atyának is csak azóta jut punci mióta Puzsért utánozza? Előtte beérte a ministránsokkal is :D
2018. júl. 20. 20:52
 15/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
68%

Király voltál. 👍

Így kéne elbánnotok az összes tetű alfahímmel, de 99%-otoknak kimondottan tetszik ez a fajta tahóság. Csak kérdem, miért? Ugyanis nem itt kezdődik egy férfi határozottsága, de ha többségeteknek ez kell...

2018. júl. 20. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg jól tetted úgy, ahogy tetted. Mi a fäsznak fizetnéd a magad részét, az a minimum, hogy ingyen kajálsz egy jót ennyi megaláztatás után.

Amúgy a helyedben már az első beszólásnál (pl pincér) bocsánatot kértem volna helyette és leléptem volna.

2018. júl. 21. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!