Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan csinalnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan csinalnátok?

Figyelt kérdés

Mukahelyen van egy szimpatikus lány, pár napja beszélgetünk csak, messengeren. Ma, mikor vártuk a buszt, tudtunk par szot valtani, de ugye nem sokat, meg nem személyesebb témakról, hisz voltunk többen is. Szeretném jobban megismerni, hívjam félre, vagy csak irjunk egymasnak egyenlöre? Olyan lehetetlennek tünik, hogy közelebb kerülnjek hozzá😕. (30s korosztály vagyunk). A másik , hogy lattam egy friss bejegyzésében, hogy itt meg itt volt xy-pasival( akit szintén ismerek😮)közös ismerőseink szerint viszont nincs barátja...nem tudom mikent viszonyuljak hozzá? Bekavarni semmiképp sem szeretnék.

Kicsit hosszú voltam, bocsi.

Köszönöm a válaszokat!

F.

2018. ápr. 10. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
30 évesen elég éretlen vagy
2018. ápr. 10. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Kösz. Csak nincs sok tapasztalatom-bocsánat.
2018. ápr. 10. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: kérdezd meg van-e kedve sütizni vagy kávét inni. Hívd el valahova.

Dicsérd meg, hogy csinos a ruhája. Legyél kedves hozzá.

2018. ápr. 10. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de a válasz megelözte a kérdésemet. Sajnos van parja. De így is jol eldumalunk haverként.
2018. ápr. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!