Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakuló távkapcsolatnál ti hogy csinalnátok?
Felmerült bennem a kérdés, ok hogy ha mondjuk egy városban laktok, akkor randiztok, 2x, 3x vagy többször aztan pár hét alatt komolyabbra fordul a dolog és több is történik, meg együtt alszotok.
Na de ha alapbol messze laktok, és mondjuk hetente egyszer tudtok talalkozni. Akkor hogy van? Mer pl. akkor egy hónap után még csak a 3. randi, amikor nem biztos hogy ott kéne aludnod. De közben eltelt egy hónap, napi szinten kommunikáltok, tehát jóval elörébb jársz érzésekben a 3. talalkozónál...
Aki volt már így ossze meg velem légyszi nála hogy volt.
Hát mi 150 km-re lakunk egymástól, tavaly februarban ismerkedtunk meg, akkor 1 helyen tartozkodtunk, igy kb. 9 nap alatt 6szor találkoztunk pár órára, aztán én hazajöttem, megbeszéltük, hogy hivjuk egymást, meg majd találkozunk. Én se tudtam nagyon elképzelni, hogy hozzunk majd össze, de mégis kialakult. Havonta kb. 4-6szor tudtunk találkozni, először csak féltávon félnapokra találkoztunk, aztan egyszer eljött hozzám (ez március vége- április eleje lehetett), akkor itt is aludt, de nem szeretkeztünk, inkabb csak próbáltunk közeledni egymáshoz. Hivatalosan áprilisban, 2 hónappal a megismerkedésünk után jöttünk össze, akkor én voltam nála hétvégére.
Szerintem nem attól függ, hogy hány találkozó van mögöttetek, nem érdemes számolgatni, élvezd a randikat, aztán majd ialakul, ráéreztek, mikor minek van itt az ideje.
Hány évesek vagytok?
Nálunk ez úgy volt, hogy eleinte csak neten tartottuk a kapcsolatot, itt is ismerkedtünk meg, majd elkezdtünk találkozgatni hetente/2 hetente, de nálunk már olyan szinten volt a kapcsolat, hogy 2. alkalommal nála aludtam...
Szerintem ezt te tudod, hogy mennyire érzed közel magadhoz a másikat. Mi igazából 2 hónap után össze is költöztünk, persze ehhez kellett némi áldozat az egyikünk részéről. Viszont nálunk totális happy end lett a vége, azóta már házasok is vagyunk.
Ekkor 25 és 27 évesek voltunk, nem tudom ez mennyit számít.
Viszont nem hiszem, hogy bárkivel ennyire könnyen ment volna, mi totálisan egymásba szerettünk már az első találkozón, így ment minden magától.
Felnöttek vagyunk mint a ketten. Tul a 25-ön 😂
Csak nem akarom elrontani azzal, hogy elsietek barmit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!